Отношенията между нас се влошават

Отношенията между нас се влошават
Снимка: ezine.bg
Дълго се колебах преди да почна да пиша. Живея с приятелят ми на семейни начела вече 8години, имаме момченце на шест. Събрахме се много рано, ние бяхме почти деца, токущо завършили. От известно време постоянно се караме, почти няма ден в които да пропуснем.

Той работи предимно нощни смени държавен служител е, и понякога не се виждаме по два три дни. Той е в някакво състояние което не мога да разбера, по цял ден гледа тв, мързелува, секс правим веднъж в седмицата. Говорим за това му състояние и той няма обяснение, мисля че може би причината е друга жена, но няма логика той не излиза сам почти никъде, рядко ходи на фитнес.

Единствено агресивното му поведение на моменти все едно е друг човек който не познавам, но за това и аз имам вина винаги му натяквам минали неща, постоянно го обвинявам за състоянието му вече започвам да мисля за раздяла

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
станимир-станчо
станимир-станчо
01.07.2014 10:06
най-добре е да си е*ете майката и двамата
0
0
лили
лили
16.04.2014 11:04
Той явно си е направил равносметка за живота му до тук,че бетието му е постоянно нищо ново не се случва няма развитие уморен е от работата си и вече знае какво да очаква в къщи,аз се мувствам като него,депресирана и резолтата е същия той има чувството че ти не го разбираш. Говори с него за работата му за някаква положителна промяна. Ако не проумееш че има нужда от подкрепа и разбиране от твоя страна нещата ще се влошат
0
0
ИН
ИН
15.04.2014 06:33
Скъпо момиче, агресията в никакъв случай не е добър съветник. Това се отнася и за съмненията. Просто повярвай в него, имай му пълно доверие и както пишат другите приятели не му изказвай своите вероятно неоснователни съмнения за друга жена. Дари го с любов и ще получиш любов! Слушай сърцето си, то никога нвма да те излъже! Пожелавам ти успех! :)
0
0
Ирма Великова
Ирма Великова
13.04.2014 16:32
СТРЕС-Това е диагнозата...Далече сте от Бога-ти не зачиташ неговата позиция като глава на семейство./пустата еманципация!/..Претоварени,изнервени..безбожни,без култура на общуването...без взаимно уважение...Какво очакваш?...Рецептата?-Дай мир,свобода,спокойствие и уважение на съпруга си-и се моли на Бога за смирение и мъдрост!...УСПЕХ!
3
0
Тихомир
Тихомир
07.04.2014 16:27
Не се бои намерете общ език и всичко ще е ок. Ние с жена ми бяхме така само се карахме, после седнахме поговорихме и сега сме добре. Не му натякваи глупости, затваряи си очите по често.
1
0
ангел
ангел
06.04.2014 23:02
Много е лесно да да си намерите повод за да се скарате. По трудното е да намерите общ език и да изгладите отношенията си. Мъжете не обичаме да ни дразнят и колкото повече ни натякват/досаждат с женските ви мисли, толкова повече се отегчаваме от интимната ни половинка. Тогава забелязваме и най-малкият намек на нежната конкуренция и за да се отървем от апатията и досадата, бързо попадаме в капана на сладострастието.
Опитай се да го ангажираш в семейните ви проблеми, дай му той да ги ръководи, за да му е мил трудът му около семейството ви. Споделяй с него неволите с които се срещаш и искай по-често съвети от него, за да го ангажираш с грижата за семейството ви. Надявам се да съм ти помогнал със съвета ми. Поздрав и успех......
6
0
Катя
Катя
29.03.2014 08:28
Благодаря ви за съветите,ще променя мойто държание дано имам резултат.
1
0