Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Отношенията между нас се влошават

Отношенията между нас се влошават

Отношенията между нас се влошават
Дълго се колебах преди да почна да пиша. Живея с приятелят ми на семейни начела вече 8години, имаме момченце на шест. Събрахме се много рано, ние бяхме почти деца, токущо завършили. От известно време постоянно се караме, почти няма ден в които да пропуснем.

Той работи предимно нощни смени държавен служител е, и понякога не се виждаме по два три дни. Той е в някакво състояние което не мога да разбера, по цял ден гледа тв, мързелува, секс правим веднъж в седмицата. Говорим за това му състояние и той няма обяснение, мисля че може би причината е друга жена, но няма логика той не излиза сам почти никъде, рядко ходи на фитнес.

Единствено агресивното му поведение на моменти все едно е друг човек който не познавам, но за това и аз имам вина винаги му натяквам минали неща, постоянно го обвинявам за състоянието му вече започвам да мисля за раздяла
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
станимир-станчо
станимир-станчо
01.07.2014 10:06
най-добре е да си е*ете майката и двамата
0
0
лили
лили
16.04.2014 11:04
Той явно си е направил равносметка за живота му до тук,че бетието му е постоянно нищо ново не се случва няма развитие уморен е от работата си и вече знае какво да очаква в къщи,аз се мувствам като него,депресирана и резолтата е същия той има чувството че ти не го разбираш. Говори с него за работата му за някаква положителна промяна. Ако не проумееш че има нужда от подкрепа и разбиране от твоя страна нещата ще се влошат
0
0
ИН
ИН
15.04.2014 06:33
Скъпо момиче, агресията в никакъв случай не е добър съветник. Това се отнася и за съмненията. Просто повярвай в него, имай му пълно доверие и както пишат другите приятели не му изказвай своите вероятно неоснователни съмнения за друга жена. Дари го с любов и ще получиш любов! Слушай сърцето си, то никога нвма да те излъже! Пожелавам ти успех! :)
0
0
Ирма Великова
Ирма Великова
13.04.2014 16:32
СТРЕС-Това е диагнозата...Далече сте от Бога-ти не зачиташ неговата позиция като глава на семейство./пустата еманципация!/..Претоварени,изнервени..безбожни,без култура на общуването...без взаимно уважение...Какво очакваш?...Рецептата?-Дай мир,свобода,спокойствие и уважение на съпруга си-и се моли на Бога за смирение и мъдрост!...УСПЕХ!
3
0
Тихомир
Тихомир
07.04.2014 16:27
Не се бои намерете общ език и всичко ще е ок. Ние с жена ми бяхме така само се карахме, после седнахме поговорихме и сега сме добре. Не му натякваи глупости, затваряи си очите по често.
1
0
ангел
ангел
06.04.2014 23:02
Много е лесно да да си намерите повод за да се скарате. По трудното е да намерите общ език и да изгладите отношенията си. Мъжете не обичаме да ни дразнят и колкото повече ни натякват/досаждат с женските ви мисли, толкова повече се отегчаваме от интимната ни половинка. Тогава забелязваме и най-малкият намек на нежната конкуренция и за да се отървем от апатията и досадата, бързо попадаме в капана на сладострастието.
Опитай се да го ангажираш в семейните ви проблеми, дай му той да ги ръководи, за да му е мил трудът му около семейството ви. Споделяй с него неволите с които се срещаш и искай по-често съвети от него, за да го ангажираш с грижата за семейството ви. Надявам се да съм ти помогнал със съвета ми. Поздрав и успех......
6
0
Катя
Катя
29.03.2014 08:28
Благодаря ви за съветите,ще променя мойто държание дано имам резултат.
1
0
Елияна
Елияна
29.03.2014 07:10
Като прочетох историята и коментарите ми се струва, че вината до някъде е и твоя. Първо се опитай да си промениш държанието към него, не му говори за други жени, защото ще го тласнеш сама към тях. Той ще си каже "тя така или иначе не ми вярва и си мисли,че има друга, поне да си заслужава, че ме обвинява". Второ поговори с него да няма проблеми в работата или да нямате финансови проблеми. Секс веднъж седмично, ами повече от 2 пъти и на мен не ми се иска, женени сме от 4 години, според мен така секса е по - хубав и пълноценен когато е по рядко. Успех, дано преминете тази криза и всичко да се оправи. А между другото всички мъже обичат да прекарват време пред ТВ или компютъра, моя обожава да гледа и чете новини, да дразни ме, но не го закачам, защото и той има нужда от време за себе си, след като му харесва и го разтоварва нямам нищо против, няма нужда да му го натяквам и да си създавам главоболия. А относно това, че не показва чувствата си всички мъже почти са такива, напомняй му на моменти, че имаш нужда от внимание и мил жест :)
1
0
Катя
Катя
28.03.2014 20:47
Е аз имам вина хващам се като удавник за сламка,постоянно му преписвам връзки с жени който са му приятели в феиса и евентуално е харесал тяхна снимка...искам да се променя
1
0
Llll
Llll
28.03.2014 20:24
Може би не го удовлетворява работата и е в едно такова състояние сякаш се е предал? Може би ако организираш малко излизане с него - на разходка вечерта (да го предразположиш - ядене, пиене), да го изслушаш без да му натякваш нещо или екскурзия?
1
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: