Дразня се от тяхното писане

Дразня се от тяхното писане
Здравейте, историята ми е наистина реална иначе нямаше да пиша тук . С приятелката ми ходим малко повече от 2 години, тя е на 18 почти, аз съм на 21. Почти винаги сме си заедно, но от 1 месец се запозна с някакъв дебелак от нейното училище, който е 9-ти клас. Наистина имат някои общи теми, но малко прекалява.

Ще започна от там , че за от 1 месец вече, рядко сядаме примерно вечер на скайп/фейсбук , не говорим често както преди, слава богу поне излизането си е г/д както преди. Значи дразня се на това, че обръща повече внимание на тоя дебелак ( нищо, че е само по фейсбук пак си е дразнещо). Искам да отбележа също, че от както се познават са се виждали само 1 път и то в училище за 1-2мин. Преди няколко дни като я попитах, е добре ако тоя случайно те покани на рд-то си ще отидеш ли и тя ми вика еми що не, не виждам какво ревнуваш от такъв човек.

Имам няколко въпроса понеже с нея говорих 100 пъти на тая тема и като й казах, че не ми е приятно да обръща повече внимание на някакъв си дебел и то 9-ти клас ( въпреки пак казвам че е само по фейс) , тя почна с някакви номера как съм я притискал и т. н . Значи въпросите са 1. След като говорих с нея и явно не ме разбра какво искам да й кажа, че е кофти , че е едва ли не общува повече с него освен с мен какво мога да направя за да намаля общуването им, защото примерно като седна на компа да си пишем и тя ми казва '' оо мило искам да си пиша с тоя айде по късно да се чуем " и това почти всеки ден?

2. От какъв зор ще ходи на някакъв си на рожден ден който познава от месец? 3. Защо иска чак толкова много да общува с мен, наистина е много дразнещо всеки ден/всяка вечер да си пише с тоя ( въпреки , че знам за какво си пишат и са някакви общи теми ) 4. Нормално ли е да се дразня? 5. Дали това писане с тоя ще спре някога? 6. Какво точно да й кажа или да направя за да се спре малко или да си пишат по малко ( не всеки ден ), защото говорих 2-3 пъти на тая тема с нея и аз излизам виновния. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
05.03.2014 10:49
Значи пич,гледай какво ще ти кажа,от прочетеното ми става ясно с каква си се хванал,такава която не знае какво иска и какво значи да имаш приоритет в живота си.Съветвам те да и биеш шута и да си търсиш щастието другаде.Човек който ти казва,че иска да общува с някой друг(няма значение дали е дебел или не)вместо да общува с теб,не заслужава да си губиш времето с него.От личен опит ти го казвам.Успех каквото и да решиш.
2
0
nightwish72
nightwish72
03.03.2014 17:04
какво очакваш от едно 18г. ХЛАПЕ?-та тя все още нищо не е видяла от живота....как да оцени нещо при положение,че те първа и предстои да опознае света!-сега всичко и е любопитно и интересно....за това и ще си променя мненията и решенията всеки ден....и до като не опита от всичко няма да се спре!-това ти го гарантирам!-за това,че.....не очаквай нищо сериозно в момента...и се радвай и ти на младостта си,защото един ден със свещ ще я търсиш моето момче......забавлявай се...и да не ти пука за нищо....а когато му дойде времето за сериозните неща...ти сам ще го разбереш!-така,че...просто не си пропилявай младостта.....безценна е!какво ли не бих дал да съм в момента на твоите години....и ако бях на твое място..просто на мига щях да и пожелая приятно изкарване с дебелака и тръгвам да си търся друга!
3
0
Vlado
Vlado
03.03.2014 17:09
Донякъде съм съгласен с това което написан, но от човек до човек има разлика ( надявам се разбираш какво имам предвид ). Осъзнавам, че все още съм млад , но просто съм такъв тип характер, просто не обичам да лъжа и да използвам хората въпреки, че може би точно това ми е проблема. Да , всичко й е любопитно, но все пак това е човек, а хората се предполага , че имат мозък, а не да са първични като животните.. както и да е няма да продължавам с романите, схванах ти мисълта и подкрепям в известна степен..
1
0
ффцж
ффцж
02.03.2014 21:07
не е нужна ревност,просто може да и влияе добро общуването,може да му споделя неща който на теб неможе да сподели и го прави именно защото не се познават,както ти е казала иска да е с теб...
1
1
Vlado
Vlado
02.03.2014 01:40
ДО Коментар №3 : Не виждам опция за ЛС, как ти е скайп :) ?
0
0
the_malko_zlo
the_malko_zlo
02.03.2014 17:33
Ами то си пише :) само се поогледай малко ;) под иконката е на латиница.
1
0
Maria
Maria
01.03.2014 23:46
И аз съм ревнива,и бих реагирала като теб :Д Но щом мисли , че е нормално,намери и ти някоя приятелка с която да си говориш,за да разбере какво се чувства...ако пък не и пречи,просто проумей , че тя има нужда от нови запознанства,но е с теб защото те обича. Вярвай и :))
4
0
the_malko_zlo
the_malko_zlo
01.03.2014 22:44
Ами... Очевидно е те дразни и го прави нарочно.
Спри да я ревнуваш и притискаш.
Намери си и ти някое момиче и спри да й обръщаш внимание.
Ако си много важен за нея тя сама ще спре и ще се почувства, както ти си се почувствал. Ако ли не... Просто си смени момичето и я остави с дебелака щом толкова й харесва. Не си трови нервите.
Не вярвам да си толкова грозен, че да не можеш да си намериш момиче. Или ако искаш пиши на скайпа ми. С удоволствие ще ти помогна с каквото мога :)Или ако имаш някакви въпроси... на среща съм. :)
3
0
Vlado
Vlado
02.03.2014 01:37
Не мога да ти пиша на ЛС, нещо не виждам тази опция в сайта.. какъв ти е скайп? :)
0
0
някой си
някой си
01.03.2014 22:06
баси комплексара,върви се прегледай
0
6
Тюфлек
Тюфлек
01.03.2014 19:14
надебелей малко, мое да помогне...
1
5

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: