Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»От начинаещ до професионалист: Пътуването към моя собственоръчно направен уебсайт

От начинаещ до професионалист: Пътуването към моя собственоръчно направен уебсайт

От начинаещ до професионалист: Пътуването към моя собственоръчно направен уебсайт
Една есенна сутрин се събудих със силно чувство, че е време за промяна и няма за кога да отлагам стартирането на моите собствени идеи. Исках да започна бизнес онлайн, но нямах опит и бях леко неуверена. Запленена от идеята да създам собствен уебсайт и да започна онлайн бизнес, реших да направя скок и да превърна страстта си в реалност.
Започнах с проучване и изучаване на основите на уеб дизайна и разработката. Гледах онлайн курсове и уроци, след което се упражнявах в създаването на прости уебсайтове. Въпреки някои първоначални трудности, бях решена да успея.
Мисълта, че ще мога сама да определям работното си време и да развивам уменията си, ми даваше сили и надежда да ставам всяка сутрин устремена към целта си. Така прекарах безброй часове в четене на статии, гледане на уроци и търсене на съвети от онлайн форуми.
Бавно, но сигурно уменията ми се подобряваха и успявах да създавам по-сложни уебсайтове. Също внимавах да остана организирана, като си водех подробни бележки и съставях график, за да управлявам времето си ефективно.
Бях решена да работя упорито и да избягвам всякакви потенциални препятствия, които биха могли да възникнат. Най-накрая, след месеци на упорита работа, бях готова да стартирам свой собствен уебсайт. Прекарах безброй часове в усъвършенстване на всеки детайл, като се уверих, че е точно както искам да бъде.
За радост уебсайтът стана лесно, бързо и имаше огромен успех. Той привлече много посетители и предизвика голям интерес от потенциални клиенти. Гордеех се с това, че успях да постигна мечтата си, и се чувствах благодарна за възможността да права това, което обичам всеки ден.

От този момент нататък никога не поглеждам назад. Продължавам да работя усилено и да подобрявам уменията си, а уебсайтът ми се разраства и процъфтява.

Въпреки че започнах своето онлайн пътуване без помощта на други, аз никога не съм била сама. Имам подкрепата на семейството си и на онлайн общността. Винаги съм готова да подам ръка за помощ на други, които се нуждаят от нея. В крайна сметка аз постигнах това благодарение на възможностите, които интернет ми предостави. Когато отново имам силна идея за нещо, ще се постарая се да я реализирам възможно най-бързо, защото тя може да се окаже вратата към един нов, прекрасен свят.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: