Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Скарах се с началника ми - пряк ръководител! Какво да правя?

Скарах се с началника ми - пряк ръководител! Какво да правя?

Скарах се с началника ми - пряк ръководител! Какво да правя?
Здравейте на всички читатели! Искам да споделя преживяване, което изпитах през последните дни. Надявам се да проявите разбиране и да ми кажете начин, тактика метод как да постъпя. Проблемът е следният: Аз работя на хубаво място. Всичко беше наред поне в началото, но напоследък нещо се промени нещата излязоха извън контрол, когато при едно невнимание аз допуснах много коварна грешка в резултат на което моите колеги ме видяли за това, което правя като грешка и най-вероятно са казали на моя началник - пряк ръководител.

Началника ми и пряк ръководител е много добър човек. Винаги подхожда с мен с уважение и разбиране и е състрадателна и толерантна. И е до мен, когато имам трудни моменти. Обучава ме, учи ме, помага ми, до мен е винаги съобщава ми всички промени свързани с работата, насочва, казва ми кое как да направя, проверява дали съм научила това, което ми е казала да уча.

Имаме служебни взаимоотношения. След като началника ми - пряк ръководител разбра за грешката ми пропаднаха отношенията ни няма ми доверие не ми вярва, защото допуснах много грешки, издънки, провали и гафове и най-лошото, което стана е, че е на път да се отрече от мен като пряк ръководител и си промени страшно много отношението към мен, защото съм сигурна, че хора от екипа като хиени настройват началника ми и пряк ръководител към мен и я карат да се отрича от мен, а не бива така, защото ако кмета разбере за това ще страда и началника ми - пряк ръководител и аз и особено ако разбере за грешките, издънките, провалите и гафовете ме.

Моля ви помогнете ми! Разберете ме правилно Аз искам да имаме нормални служебни взаимоотношения с началника ми - пряк ръководител и да се разбираме и уважаваме и да изградим добро сътрудничество и да бъде все така добра, състрадателна и толерантна към мен и да ми се довери отново и да ми даде задачи, които да изпълнявам и да ми дава работа, а не да се отрича от мен. Не е хубаво да си разваляме отношенията, защото ми помага, защото съм отговорна пред моя началник и с действията и с постъпките си и с делата си и с това дали си изпълнявам коректно всички задачи, които ми дава началника и дали си изпълнявам задълженията ми, защото работим заедно, защото се виждаме всеки ден и се поздравяваме с

Добро утро и, защото кореспондираме служебно, а и понякога си казваме лични неща с началничката ми двете и, защото се отчитам за работата си пред началничката ми. Моля ви помогнете ми! Много съм отчаяна Кажете ми какво мога да направя. за да и върна доверието към мен, за да се оправят нещата между нас и, за да бъдем в добри отношения и, за да се разбираме и уважаваме?

Искам наистина моята началничка да ми се довери отново и да ми даде последна възможнос, да направи последен компромис спрямо мен и да ми даде шанс, за да и покажа, че мога да си поправя всички грешки, издънки, провали и гафове, че няма да ги допусна отново и, че ще бъда внимателна, че ще се справям, че ще влагам усилия и, че ще се старая. Много съм отчаяна помогнете ми!

Искам да се всичко между мен и началничката ми да се оправи и да се уважаваме и разбираме да сме в добри отношения и да не се отрича от мен, а да продължи да ми бъде началник-пряк ръководител, да не се отказва от мен като пряк ръководител и началник и да продължи да разговаря с мен и служебно и лично лично, когато прецени, да не руши мостовете началник - служител пряк ръководител - служител и да продължи да ми помага и да продължи да ми дава задачи и работа, защото аз съм там, за да се уча и, за да работя и да ми даде възможност и шанс и компромис да ми направи, за да и покажа, че мога да се науча, а аз няма да допускам грешки ще се старая ще бъда внимателна ще се справям ще полагам усилия и да ме насочва и да ми казва всички промени и да ми се довери отново, за да поправя грешката си,

Моля ви помогнете ми! На ръба на отчаянието съм! Кажете ми какъв подход мога да използвам, за да оправя нещата между мен и началничката ми и да и върна доверието към мен и да се оправим и да продължим да си бъдем в добри отношения и да се уважаваме и да се разбираме и да ми бъде още дълго време началник-пряк ръководител и да разговаряме и служебно и лично Моля ви помогнете ми! Страшно много ме боли и страдам и се измъчвам, защото ми пука искам да оправя нещата с началничката ми Помогнете ми моля ви! Отчаяна съм страшно много
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
каризма_71
каризма_71
30.07.2019 11:30
Здравейте.Конфликтите по принцип не са хубавя част от живота ни ,но няма как без тях.Понякога се случват.Относно Вашият проблем ,бих Ви посъветвала като начало да се опитате да се срещнете и да и споделите притесненията си .Да се извините за направената грешка и да отбележите колко важни за Вас са отношенията Ви.Споделете чисто човешки и с ръка на сърцето.Оттам насетне постарайте се да сте по-старателна на работното място и да докажете ,че на Вас може да се разчита и не на последно място -не обръщай внимание на приказките отстрани.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: