Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Да попаднеш на неподходящото място!

Да попаднеш на неподходящото място!

ПетъоПетъоНовак
Да попаднеш на неподходящото място!
Много от Вас са си търсили от сайтове и посреднически администрации работа, но колко от Вас са попадали на работодатели, които са: некоректни, нервни и др. ?

От както съм пълнолетен съм работил на три места и едвам имам 2 години стаж пък да не говорим, колко искат че да се пенсионираш.

Ходиш молиш се и на края си осатваш с обещанието за обаждане! Ха, това сигурно им доставя удоволствие, че те карат да чакаш. В сегашната ми работа съм назначен за 6 месеца през които трябва да ме обучават.

Това не се случва, всичко друго но не и това и за капак да чуеш, че ти остават 4 месеца през които да ти изкарат душата и на края пак ще си безработен и ходещ с насочващите писма като някой психично болен из целия града да се молиш на тоз и оня да те вземе на работа.

Продължавам да се отчайвам от положението - младите нямали работа - били мързеливи и т. н, а същевременно пенсионерите които вече трябва да стоят в къщи продлжават да работят - поне се опитват да те опслужат, но нещо не се получава, а ние ще ходим, като мухи без глави през 6 месеца на различни места.

Да живее България!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
dd13
dd13
06.02.2020 16:37
Надявам се имаш покрив над главата си, иначе ще е доста трудно. За съжаление положението е такова, мислил ли си за миграция към по-голям град, чужбина? Бъди здрав
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: