Изповед за една необикновена ексцентрична любов

Изповед за една необикновена ексцентрична любов
Разказа е за лица навършили 18 години!

Изповед за една необикновена ексцентрична любов
Когато завърших 8-ми клас, си имах интимна приятелка, която знаех и бях дочула от слухове, че е лесбийка. Аз самата съм с такива наклонности и чувствата ми към нея бяха безрезервно чисти. Дръзки погледи, неустоими жестове на комуникиране, обхождане с поглед на интимните и овални части на телата ни, поглеждане очи в очи, които говорят вместо думи.

Какъв ти речеви придатък на такива емоции, който е излишен, като функция на страстта? Душевните връзки между двете ни не могат да се опишат така просто само за едната любов. Това е нещо повече от любов, катализа на химия, флуиди, мисли и фантазия, нежност, която мъжете дори и не могат да си въобразят, че може да съществува между нежният пол. Наистина ви заявявам, че това е толкова комфортна химия, която съществува, след като преминахме фазата на един меден месец на една връзка и тя не утихна.

Страстта ни една към друга, беше повече от един тлеещ бушуващ пожар. Привличане и отблъскване, очарователно е да се гледа и изпита това. В една сцена, на мълчаливо сливане на душите ни, карта на любовта ни, когато връзките, които ни свързват се чувстват по-скоро като котви, които ни влачат към дъното на океана, бездната на сладострастието.

Така преминаха няколко години на капсулиране между двете, страст радост и неволи решавахме всичко заедно по между ни!

Ожених се, родих си дете, но съпружеският ми живот вървеше трудно, не изпитвах никакво сладострастие от него, но за съжаление беше твърде кратък, но и не прекъснах връзките си с Би-сексуалната ми приятелка. Бурната ни лесбийска връзка не утихваше, топлината и нежността, която чувствахме при срещите ни, затъмняваше моралният ни човешки облик на нормални хора от би-сексуалните ни линии. И двете бяхме сладки, красиви и желани, а мъжките погледи се заплесваха по нас. Злобните конкурентни погледи на жените, които се въртяха около нас, не ни интересуваха, а само усилваха привличането ни.


Когато бях малка, мама често ме галеше, опипваше дупето ми, преминаваше нежно към девствените ми ци*и, като нежно ги галеше, опипваше детските ми зърна нежно с пръсти, докосването и беше фантастично удоволствие, което се яви, като горелка за по нататъшната ми ориентация на лесбийка. На 15 години връзките ни и отношенията ни бяха, като две зрели жени, които знаят как да задоволят чувствата си. Отговарях и със същата нежност, като често засмуквах набъбналите и зърна, въртеливото движение на езика ми я подлудяваше и ме обливаше със сока на млечните и жлези, целувах ме се до полуда по устните ни, мастробирахме почти винаги заедно, като аз по често я възбуждах до така желания от всички жени оргазъм.

Споделих си с мама, че си имам интимна приятелка, а тя ми отговори малко нервно, но с подвеждаш отговор, че няма нищо против полегатността между жените. Любезно недоверие. Ах, какво щастие е да получиш одобрение, от подобен разговор със собствената си майка? Бях жадна за такова одобрение и го получих, за моя радост. Срамежлива и непреднамерена сцена между майка и дъщеря.
На 30 години се озовах, като родител с малкият ми син, в следствие от късият ми двумесечен семеен живот и поех пътя на майка, която бе с обратни наклонности.

Приятелката ми завърши университета в София и се премести да живее в нас. Та ние бяхме всеки ден заедно и не можехме вечер и да си помислим да спим разделени.
Мама нямаше нищо против това, заживяхме дружно, но усещах, как очите на мама често се спираха върху овалните изпъкнали гърди на приятелката ми. Попиваше ги с поглед, застояваше се предизвикателно на тях и дори се унасяше в захлас, особено, като приятелката ми носеше дълбоко деколте.

На следващото лято решихме да идем на море. Наехме си квартира и на следващият ден си поръчахме една лодка за разходка навътре в морето. Беше прекрасен юлски ден. Времето бе слънчево, а слънцето жарко напичаше несвикналите ни на слънце тела. Стана непоносимо топло, мама се съблече чисто гола и се хвърли във водата за да се охлади. Улових и погледа на приятелката ми, която се захласна в тялото на мама, усетих лекото и възбуждане. Избиха и капки пот по тялото и.

Бързо се съблече и се потопи и тя във водата. Като магнит се притиснаха и двете една в друга, като си впиха устните, обарваха нежно телата си, като че ли изпитваха и някакъв срам и често се гмуркаха под вода за да скрият желаният им поход над телата си. Гледах и не можех да повярвам, че приятелката ми имаше чувства към майка ми, а и майка ми показваше не малка доза интимна агресивност и похот. След като се налудуваха се качиха в лодката и двете ме целунаха страстно по изпотеното ми чело.

Паднах на колене пред тях и не знаех какво да кажа и предприема. Първото, което ме втрещи е това, че от мокрите им миди течеше още морска солена вода. Замириса ми на пресно месо. Това ме съблазни и нежно с език облизах остатъка от стичащата се солена вода. Възбудата им беше невероятна и двете пак започнаха да се целуват полудели от страстни стонове и пъшкания. Обзе ме самоувереност, но и сприхавост, придружено с желанието ми за тотална възбуда. Имах чувството, че мама ми краде любовта, а горещата сцена затъмни съзнанието ми, но вече беше късно да осъзная какво става между нас. По някаква случайност ми попадна нож в ръката и направих няколко прободни рани на мама, няколко пъти в треперещото и от страст тяло.

Свлече се изненадана и се изхлузи от лодката в морето, което си я прибра за винаги за храна на обитателите си. Приятелката ми изпадна в ужас, който се превърна в неконтролируема паника. Опитах се да я успокоя, погалих я, но тя крещеше панически. Притъмня ми. . . . , усетих как ножа ми потъва във вратните и мускули, завъртях го с рутината на убиец и я изхвърлих в морето. Явно ревността ми беше взела превес над моралният ми контрол.

Петнадесет години по късно, когато ме освободиха от затвора, излизах с неясното съзнание, къде и накъде съм тръгнала. Когато се отвори последната врата, пред нея ме чакаше един младеж. Беше сина ми! Вече двадесет и три годишен мъжкар. Прегърна ме и изхлипа нежно на рамото ми, дори не можа да каже и мамо. . . . само го погалих нежно по мъжките му набъбнали зърна на гърдите. . . . . . . . .

Коментари (8)

Изпрати
Desislava
Desislava
12.04.2014 00:28
Не мога да повярвам, че загубих 10 минути от живота си за да прочета тази простотия...
6
0
ангел
ангел
12.04.2014 11:26
От коментара Ви, аз намирам само слабост в умствената Ви функция!
0
0
ружа
ружа
11.04.2014 17:35
хахаах супер филм
0
0
Абес
Абес
03.04.2014 01:33
Не превръщайте сайта във фентъзи и то извратено порнографско фентъзи.Човека написал това има нужда от специална медицинска помощ.
4
1
ангел
ангел
03.04.2014 07:13
Разказа е по действителен случай, който съм го чел в Германия от,, Зюд дойтче цайтунг", а заглавието му беше (Когато мама галеше моите цици). Така, че няма място за обвинения към мене, щом във вестника е публикувана тази статия. Та блога е свободна зона, а и мисля, че всеки може да си извади поука от тази история!
А това, че съм го леко преработил, не означава , че съм голям познавач на материята. Хубава седмица!
0
0
Але
Але
02.04.2014 19:19
Добре е написано, задържа интереса, но самата история е странна и нереална. Е да романите са си такива ама тази гадна перверзия с майката дето иска да си такова детето ми идва в повече. Измисли по-стойностна история и ще ти дам + 1. Успех с писането
0
0
ангел
ангел
05.04.2014 07:56
Хе-хе, Ане! Скандалните неща винаги ще имат и отрицателен вот и за това често получават и минуси. Разбира се, че няма угодия за всички, а за минусите въобще не ме дразнят. Това са "рисковете на професията" т.е. на писането и публикуването.
Не можеш да угодиш на всички. Поздрави и на теб!
0
0
Але
Але
03.04.2014 09:09
Айде не се прави .. точно за плюсчета си постваш темички не само тук но и сигурно на доста места и напиши още 5-10 пъти за тоя блог.бг и ника си че не разбрахме ... ама че си смотан ...
0
0
фалшификаторЕЕЕ
фалшификаторЕЕЕ
02.04.2014 13:46
аип55, ти мъж ли си, жена ли си??? тук пишеш от името на жена, мисля, а в Блог.бг си ... мъж?!
1
0
Али
Али
31.03.2014 16:23
Какво да ти кажа дори да е по действителен случай, много си се прецакала. На твое място, ако ми се беше случило наистина, нямаше да споделя с никой тази история, щях да си я оставя зад гърба, а не да тръбя на ляво надясно какво е станало, това е твой живот. Всички имаме някакви странни периоди от живота си ако тръгнем да ги споделяме - мале, мале...
0
0
Елияна
Елияна
31.03.2014 14:04
Голяма фантазия
2
0
Али
Али
31.03.2014 13:48
Това измислена история ли е?
0
0

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: