Изповед на един мъж

Изповед на един мъж
Здравейте. Сега съм на 27 години, но все още изживявам моята младежка любов. Искам да споделя преживяното си с вас,защото явно то остави отпечатък върху целия ми живот.

На 18 години започнах връзка, с момиче, което харесвах. Влюбен бях до уши и мислех, че това ще продължи вечно. Градях планове за бъдещето, радвах се на живота. Но дойде време да влеза в казармата.

Вечерта преди заминаването с надежда шепнех мили думи.Първите няколко месеца тя идваше редовно на свиждане. Всичко беше по старо му. В последствие посещенията се разредиха.

Отдавах това на заетостта на моето момиче, но вярвах в нея и чувствата и. И в един момент, ужас. Приятел ми съобщи, че тя се е омъжила и заминала за Америка. Светът се сгромоляса за мен. Животът не съществуваше.

Как съм изкарал до излизането от казармата, само аз си знам.
Сега, толкова време след преживяното аз не мога да отдам чувствата си на друго момиче.

Всичките ми нови връзки са краткотрайни, липсват силните чувства. Боря се със себе си, но явно не мога да победя емоциите си. А минаха толкова години.

Искам да намеря новата си любов и да заживея нормален живот. Моля ви, споделете с мен, какво бихте направили на мое място. Приятелите ми не ме разбират.

Според тях е трябвало всичко да забравя до сега, а аз не мога, не мога.Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (21)

Изпрати
Нина
Нина
15.07.2015 16:34
Някои неща не се забравят, явно и ти няма да забравиш това момиче. Може и никога да не изпиташ толкова силни чувства към някоя друга. Но благодари на бога, че си познал любовта, защото много хора не знаят какво е това.
2
0
Косъм
Косъм
14.07.2015 17:12
Бастуни. .. сте всички тука...
0
0
Хриса
Хриса
24.06.2015 23:40
Тоя студент има и друг акаунт където е жена,само,че сега не ми се търси статията.Май историите в сайта са измислени.
0
0
коко
коко
18.01.2015 18:43
И при мене е така. На 31 съм. Преди 2 години ми се наложи да се преместя в малък крад. Момичето с което бях от почти 5 години дойде с мен. 1 година по- късно ме заряза. Вече не сме заедно 1 година, но аз неспирам да мисля за нея и да я обичам. Мога да откача. Почти всяга вечер съм безсмъртен,но това не ми помага. Времето му е майката. И нас ще ни угрее някой ден.
1
4
АЛБЕНА
АЛБЕНА
11.06.2014 00:44
Слушай Студенте, я си отговори сам на въпроса - ти защо не можеш да забравиш това момиче - защото още я обичаш или защото още не можеш да преживееш начина по който те е напуснала и болката, която ти е причинила с това??? Аз отговора го знам, но трябва ти сам да разбереш този отговор и после ще ти е по-лесно и ще знаеш какво да правиш!!!
2
6
ирма великова
ирма великова
05.03.2014 01:26
Бил си ранен в най-дълбоката и нежна част на влюбената и доверчива душа...Какъв шок си преживял...не можеш да повярваш отново-за да не страдаш пак...Не се отдавай изцяло при следващата връзка-играй си на любов...на шега...не вземай нещата много на сериозно...като артист-роля...може да се получи...влагай чувство за хумор...успех!
0
6
Тъпо...
Тъпо...
04.01.2014 01:12
хей мен и аз имам нещо подобно. Като бях на 14 луднах по едно момиче, сънувах я във всяка вечер в която не съм бил мислил за нея поне 5-6 часа. това беше преди 10 години. Сега съм на 23 и си нямам на идея къде е, каква е, дали е жива изобщо. Ама пак мисля за нея, въпреки че в ума ми тя е още като дете. Посъветвал съм се с поне 5-6 психолога за това. Нищо не помага. Никога не съм имал любовна връзка все още. Смятам го за странно, наистина. Мисълта че съм вече на 25 и не съм имал и връзка нито веднъж ме плаши, но просто не съм изпитвал чувства достатъчно сили за да се нарекат любов.Ще дойде ден в които ще ми мине.Знам , поне от части какво ти е и е трудно, да обичаш някой. Но аз не съм бил във връзка с нея. Тя първо влезе в контакт с мен и беше явно че се интересува. Харесвахме еднаква музика, мислихме по горе-долу сходен начин и най-важното, чувствах я като тази която може да ме допълни като човек.Но така се стече, че се появи някакъв надувко богаташ, а тя беше млада тогава не му устоя . Бяха 2 месеца уж "заедно", после тя беше толкова ядосана, че почти спря да контактува с хората, дори и с мен, въпреки че рядко изобщо се виждахме, колкото и да се опитвах да я виждам повече. И това то. От лятото на 8-9 клас се видяхме в Русе на Дунава за последен път . Тя ми каза само едно здрасти и аз и казах здрасти... и толкова. След това замина за някъде не я видях повече.
Тъпо...
И твойта не е лесна, дръж се.Живота верно си е тъп, ма пък е само един. Тей че живей колкото се може по добре, па като усетиш че е време да напуснеш играта , му се усмихни, тегли му 2-3 псувни (Ако не чувстваш, че е нужно, недей) и направи нещо като за край.
1
1
Mим
Mим
26.09.2013 09:37
Южен Вятър-Как тихичко си капеха листата

Само това мога да ти кажа....
Забрави я!
0
0
Светла
Светла
24.09.2013 01:46
Нещо май си измисляш.Как така си бил в казармата?От много години няма казарма.
3
0
АЛБЕНА
АЛБЕНА
11.06.2014 00:34
И аз първо за това си помислих и затова проверих - казарма в БГ няма от 01.01.2008г., а той щом сега е на 27 г. значи е служил през 2006-2007г. когато все още е имало казарма.
0
0
хан
хан
13.09.2013 22:00
аз напълно те разбирам, тежко и трудно се преодолява тази болка........аз бях на 17 когато се влюбих за първи път след раздялата........ минаха години ,много години бях на 36 когато за втори път се влюбих...и запомни за всеки човек е различно при някои минава за месеци на мен ми трябваха години......кураж
0
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: