Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Постоянно сваляше приятелките ми

Постоянно сваляше приятелките ми

Постоянно сваляше приятелките ми
Здравейте ! Аз съм тийнеджърка. . .
Септември месец 2013 година, моята "добра приятелка" (М) си харесваше едно момче (Н). Аз направих всичко възможно, за да се съберат и накрая успях. Гордеех се с това! И оттам започна всичко гаджето на приятелката ми ме запозна с него. . . . Почнах да го харесвам и той мен, пишехме си, говорихме си, но разбрах че аз "не съм го кефела" почнах да му пиша някакви глупости. Скарахме се. . .

След няколко дена аз бях разлигавена и почнах да гушкам негов приятел и самия него, почнахме отначало. Станахме най-добри приятели Аз се влюбих, но той не той беше с много 6 месеца той смени 5 момичета, не се отказах ! Но дойде момент, в който ревнувах и не от гаджетата му, а от "НАЙ-ДОБРИТЕ МИ ПРИЯТЕЛКИ". Постоянно ги гушкаше и целуваше по бузката, ТЕ знаеха, че го харесвам. Но нищо. Реших да се откажа ставаше. . Но всеки път ми излизаше на стената на фейсбук ТОЙ коментира снимка на най-добрите ми приятелка с подобни "най-красиватаа", "прекрансаа" и т. н. Аз нищо.

Беше май месец аз го харесвах още, знаех, че нямаше да се получи, но. . . Началото на май излязох аз, той, и нашата обща най-добра приятелка. На тази дата той правеше 1 месец с гаджето му, но беше с нас. Седнахме на пейка в парка гушкахме се, лежахме заедно и т. н. Той ме целуна по устата и след това ме гушна и зад мен направи знак на приятелката ни. Тя после ми разказа, че той е влюбен в мен, но му е жал да скъса с гаджето му. Съгласих се. Ето, че дойде април. Беше вторник бяхме голямо междучасие нямаше никой освен мен и той гушкахме се той ме издърпа и се озовах зад моята класна стая вратата. Той ме целуна, беше пъвата ми целува . . .

Беше прекрасно. Той ми призна, че ме обича и аз него. Не ставаше той постоянно беше с приятелките ми добре. . Годината мина дойде лятото. Търпях чаках плаках. . . . Той ме покани в тях отидох, предложи ми, тръгнахме. 3 месеца връзка. Скъса с мен, защото си мислил, че харесвам друг. Добре свърши останхме си приятели. Почнах да флиртувам с други, за да го забравя, но той всеки път, като по график харесваше нещо мое, просто не можах да го забравя. . . . Дойде октомври месец. . той се беше вече в друго училище. Хубаво. Почнах да харесвам едно момче. Но не стана, защото той се появи отново почнах да го харесвам не си бяхме писали 3 месеца. .

Една сутрин той ми писа изтръпнах писахме си 2 дена нон стоп признахме си всичко. Обичахме се. На ден на града 19 октомври бяхме в тях и гледахме филм. Беше прекрасно. Имах рожден ден ноември месец. Чистити ми го, по мил начин. Преди това бях се скарала с приятелките ми. Въпросната (М) му е казала, че съм се целувала с други. . . . . Той скъса с мен отново. . . Ето, че 1 година не мога д аго забравя. Ето, че аз я събрах с момчето на мечтите й, а тя раздели с моя. Тя все още не знае, че аз знам, но. . . Да . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Kostadin
Kostadin
14.04.2014 10:16
Сложни са тези ранни тийнейджърски взаимоотношения - ти не можеш да я обвиняваш, защото и той целува много. Може би това е начина да ги отрязва. Така ти търсиш вината не в него, а в някоя друга. Може ако 5 момичета го харесват и 5-те да кажат че целуваш друг. Зарежи го. Толкова много е сменял. За да го зарежеш - пак го целуни публично пред всички но кажи сбогом или че го целуваш но не ти пука за него, ако му пука на него, ще се бори, ако не, просто го зарежи. Изглежда има много резерви и винаги ще намира оправдания, а ти винаги ще търсиш вината в другите. Просто това е момче, което има много обожателки и даже му харесва да сменя гаджетата си.
1
0
Panda girl
Panda girl
13.04.2014 18:56
В такива моменти се разпознават истинските приятели,а дори и да си се целувала с други,Вие не сте били заедно,така че няма проблем
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: