Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Майка ми и приятелката ми не се разбират

Майка ми и приятелката ми не се разбират

Майка ми и приятелката ми не се разбират
Здравейте, те ето я моята история

Запознах се с моята приятелка преди 2 г .историята е следната: преди 1,6 г се скараха с майка ми. Приателката ми доиде на гости със сина си в апартамента ми. Майка ми се появи без предизвестие или покана.

Направи голям скандал на мен и на нея, след което я изгони. Аз и майка ми се докарахме и аз отидох при приятелката ми. Мина време, аз убедих майка ми, че това е жената за мен и няма да я оставя сега искам да оправя отношенията по между им.моля приателката ми да доиде при мен казвам че я обичам няма да идва никои да пречи.истината е че тя е всичко за мен

Даите ми идея как да стане това. Двете са много упорити р.с бих дал всчко за нея с уважение ;пламен колев
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
ТТТ
ТТТ
13.05.2015 00:01
Просто ще ти се наложи да обичаш и двете, да се грижиш за двете но без да ги събираш на едно място. Колкот и да ти е болно. Когато момичето и майката не се харесат и когато и двете не отстъпят, просто на мъжа ми се налага да балансира м/у двете.
Ясно ми е че майка ти смята, че има повече права над теб, но ми е ясно че и приятелка ти няма да отстъпи, след като майка ти е постъпила така с нея. Така, че намери си златната среда и успех.
0
0
Антония Р.
Антония Р.
02.08.2013 16:49
Когато и двете стани са опърничави, тогава колкото и да не ти се иска, трябва да избереш страна, щом не можеш да повлияеш нито на майка си, нито на приятелката..
0
0
Съвет
Съвет
22.04.2013 12:25
Въпреки че съм жена и е твърде вероятно да бъда някой ден на мястото на свекървата, бих искала да дам един съвет. Аз вярвам, че обичта към майката е нещо много силно и много важно, НО! никой мъж не трябва да разрешава на майка си да се меси в неговите интимни отношения, никога! Това не е нейна работа! Ако иска да е част от вашия живот, то тя трябва да се опита да се напасне към него, а не твоята жена към нея. Ти си избрал нея и тя е избрала ТЕБ (не майка ти). Затова не е нужно да се подлага на тестове, оценки и да се старае да я бъде обичана от майка ти. А майките на мъже трябва да разберът, че само правят синовете си нещастни като се бъркат във връзките им! П.П. Майката на моя мъж е страхотна в това отношение! За което много я уважавам и обичам!
7
0
препатил(а)
препатил(а)
19.04.2013 17:07
Трудно ще ги промениш и двете. Постарай се да не се срещат, а щом искаш да живееш с приятелката си (в твоя си апртамент) се постарай майка ти да не идва неканена. Можеш само да се надяваш че с времето нещата ще се уталожат. В никакъв случай не давай на майка си да се вмесва във вашите взаимоотношения и да дава акъл ако не сте ѝ го поискали и двамата. Може да ти е майка, но ако ще създаваш семейство - тя не трябва да е част от него, а само баба която идва на гости!
4
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: