Бившият ми чака гаджето си да замине, за да се събере с мен

Бившият ми чака гаджето си да замине, за да се събере с мен
Здравейте преди около 5 месеца имах двумесечна връзка с едно момче което в статийте си отбелязвам със буквата С. И така с С ходихме 2 месеца. Той не си падаше много мил но пък аз бях адски щастлива с него. Преди да тръгнем ден по-рано той беше скъсал с предишната си приятелка която е 3 години по-голяма от мен и 2 години по голяма от него.

Както сами разбирате да тя е какичката в цялата история. След два месеца връзка в която аз просто ходех по облаците от щастие той поиска да се разделим, защото искал да се върне при старата си приятелка. Плаках цяла нощ, но нямаше какво да направя. На другия ден той дойде да ме успокоява, а аз се махнах по далеч от него защото ако още 2 минути ме беше удостойл с присъствието си и сигорно щях да му разбия физиономията. Ето обаче че на другия ден заваля сняг, докато бяхме заедно той все ми повтаряше, че когато завали сняг, щял да ме овъргаля в снега.

Естествено с него двамата сме в едно училище, а тя в друго. И се засякохме в двора, той ми се усмихна и ми каза че искал да си спази обещанието. Взе ме на ръце и ме хвърли в снега. След това ми подаде ръка да стана и се втренчихме един в друг. След малко двора се изпразни защото удари звънеца и ето че той ме награби нацелувахме се и аз го попитах какво означава това а той ми отговори че не знае, че му трябва време и се разбрахме да му дам 1 месец.

Но през този един месец той беше с приятелката си беше и с мен, а аз срещнах друго момче, което ме привлече и тръгнахме, а на бившия ми му казах да не ме търси. Но на другия ден неиздържах и скъсах с въпросното момче и говорих с бившия ми отново да мисли 1 месец с коя от двете ни иска да е. Съгласи се и след един месец дори и не ме потърси аз му писах, а той каза че нямал време сега да поговорим и така сега от време на време се поздравяваме и толкоз.

Аз обаче се запознах със съседа ми, с който излизахме всеки ден и така след три месеца той ми призна, че е влюбен в мен и аз отговорих на чувствата му. Вече два месеца сме заедно, той е перфектен, мил, добър просто гаджето за което аз цял живот съм мечтала, но както винаги има едно голямо НО. И това но е че аз още имам чувства към стария ми приятел.

Сега го виждам и той как ме гледа, но не знам още е с приятелката си която тази година ще завърши и ще замине. Незнам незнам какво да правя и какво да мисля. Иска ми се да скъсам с момчето, с което съм сега, защото аз никога няма да имам същите чувства като неговите. Казаха ми че бившия ми приятел чакал сегашната му приятелка да замине, за да се събере с мен. . И така не знам главата ми е пълна каша. . Какво да мисля? Какво да правя? [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

моралл
моралл
09.05.2014 23:59
Въприс!Какво е да искаш щастие върху друго нещастие?
0
0
Дани
Дани
04.05.2014 23:49
Ако иска да е с теб официално,ще скъса с нея,а няма да я чака да замине.Явно си иска нея, а и с теб-отвреме навреме,т.е.на втори план!
5
1