Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Голяма грешка с най-добрия приятел на гаджето ми

Голяма грешка с най-добрия приятел на гаджето ми

Голяма грешка с най-добрия приятел на гаджето ми
Влюбена съм във най-големия враг на приятеля ми. Те са мразят от малки винаги се надпреварват кой ще кара по мощен джип, кола кой ще е с по нов телефон кой какво е постигнал приятеля ми му вика изчадието от ада.

Но като цяло това изчадие е пълен мъжкар характера му е жесток визия на мачо кара мощна черна Г класа от както го помня все е с нея винаги казва че за него колата не е в цената а в това да ти върши работа за него няма значение колко са срещу него винаги действа сам и открито и винаги е откровен това е разликата между тях!

Приятеля ми винаги при проблем търси вуйчо си или някой друг винаги напада в гръб. Както преди няколко дни видя изчадието на съседната маса във компания и веднага се обади на полицаите че пие и кара но те му казаха кой се е обадил той дойде на масата ни и му разби носа а приятеля ми едва не се насра.

Снощи един дойде на нашата маса във едно кафене и започна да ни закача със една приятелка той дойде и му прошепна нещо на ухото и въпросното момче просто си тръгна. Благодарихме му а той ми отговори ти си страшно сладурче, но ти си чужда жена а аз съм груба грешка от тогава не мога да си го избия от главата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: