Модни Съвети

Модни Съвети

Модни съвети и препоръки от Ezine.bg. Следваш ли модните съвети? Разгледай нашите практични модни съвети от цял свят.
С какво да съчетаваме кожения клин?С какво да съчетаваме кожения клин?Клиновете и изобщо по-прилепналите дрехи на са за всеки, но ако все пак сте с прилични габарити , то не се кумете да се сдобиете с кожен клин.
Уроците по стил, които всяка жена трябва да спазваУроците по стил, които всяка жена трябва да спазва
31 Август
Антония Р.
Цената на дрехите ви е последното, с което трябва да се съобразявате, когато искате да изглеждате стилно. Вижте в нашата галерия кои са уроците, които световноизвестният стилист Евелина Хромченко ви съветва да спазвате.
Направи си сам: Умен Капсулен гардероб!Направи си сам: Умен Капсулен гардероб!Капсулният гардероб е един от най-иновативните начини да се сдобиеш с един наистина добре подреден органайзер за дрехи. Той е един от най-актуалните начини да се справиш с проблема Няма какво да облекла.
Дами, тези модели бански не стоят добре на всекиДами, тези модели бански не стоят добре на всеки
15 Август
Антония Р.
Трябва да сте внимателни при избора на нов бански костюм, а в галерията ни може да видите модели, които не отиват на всеки. Съобразявайте се единствено с фигурата си, а не се увличайте от красивата снимка.
Мъжките модни приумици, които жените ненавиждатМъжките модни приумици, които жените ненавиждатСъществуват мъжки модни приумици, които момичетата ненавиждат. Толкова са абсурдни и нелепи, че могат да доведат до края на една връзка.
Стилни спортно-елегантни идеи за перфектна визияСтилни спортно-елегантни идеи за перфектна визияКомбинациите са безбройни. Започнете и ще се влюбите в спортно-елегантната визия. Просто е и на практика. За да сме по-конкретни обаче, ето някои съвети с конкретни визии, подходящи за всякакви поводи.
Седем женски дрехи, които влудяват мъжетеСедем женски дрехи, които влудяват мъжетеКолкото и да го отричат, мъжете определено забелязват дрехите ни. Седем женски дрехи, които влудяват мъжете
Как да сме стилни на плажа: Морските визии, които винаги са актуалниКак да сме стилни на плажа: Морските визии, които винаги са актуалниВижте няколко вдъхновяващи визии за морска почивка. Изпробвайте ги, ако търсите удобство и стил за морските си подвизи.
Банските, с които ще изглеждаш с 5 кг по-слаба (ГАЛЕРИЯ)Банските, с които ще изглеждаш с 5 кг по-слаба (ГАЛЕРИЯ)Момичета, не е нужно да сте кожа и кости на плажа, за да сте неотразими. Има бански костюми, които могат да прикрият някои от несъвършенствата ви и да ви покажат в най-привлекателната светлина.
Летните обувки, които всяко момиче трябва да имаЛетните обувки, които всяко момиче трябва да имаВижте какво още да добавите в гардероба си, за да сте готови за всякакви летни приключения и да прекарате незабравимо най-цветния и слънчев сезон от годината.