Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да сме успешни в Годината на Металния плъх

Как да сме успешни в Годината на Металния плъх

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
3 от 5 Снимки
3. Отдайте се само на истински любовни отношения. Годината на Металния плъх ще подкрепи само връзките, които се базират на истинска обич. Останалите ще се разпаднат или ще срещнат много трудности.

Както вероятно вече сте чули 2020-та е Година на Металния плъх. Това е година, през която на хоризонта ни ще се появят куп възможности, но бъдете сигурни, че нищо няма да дойде даром, а ще трябва здраво да се потрудите, за да постигнете целите си.

С какво се характеризира Годината на Металния плъх? За да отговорим на този въпрос, трябва най-напред да си припомним какво животно е плъхът. Той е интелигентно, съобразително и много активно създание.

Плъхът символизира трудолюбието, но също така и непримиримия дух. Той е тук, за да докаже, че може да се намери решение и от най-заплетената ситуация, стига да мислим извън познатите ни граници и да опитваме нови подходи.

Новата 2020 година няма да е лека, даже напротив! Всеки от нас ще срещне по пътя си редица изпитания, но те сякаш са спуснати от Металния плъх, за да бъде тествана нашата воля. И тези, които се откажат още при първото изпитание, няма как да дочакат желаното щастие в Годината на Металния плъх.

От друга страна, бъдете ли целеустремени, дисциплинирани и неуморни, щастието ще дойде, при това в по-големи мащаби.

2020 година е страхотно време да помислите за създаване на семейство и домашно огнище. Плъхът ще подкрепи тези, които имат чисти намерения и са сигурни в действията си. Сериозните връзки и всички занимания, свързани с дома, брака и семейството ще бъдат облагодетелствани през този период.

Той е изключително подходящ за свиване на семейно гнездо, заживяване на семейни начала и зачеване на деца. Малчуганите, родени в Годината на Металния плъх пък, ще се радват на завидна физическа силна и остър ум.

Какво да правите, за да бъде Годината на Металния плъх успешна и за вас?

Следвайте съветите в галерията по-горе!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати