Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Подарък за Свети Валентин за мъж

Подарък за Свети Валентин за мъж

Подарък за Свети Валентин за мъж

Отново наближава 14-ти февруари - денят на Свети Валентин. Какво обаче да подарим на своя любим мъж?

Не може всяка година да подарявате едни и същи подаръци - дрехи, колани, вратовръзки и т.н. Ще липсва елементът на изненадата, а и надали искате да сте прекалено банални. В опит да ви помогнем, ще ви предложим 3 необичайни идеи за подарък за Свети Валентин за мъж:

1. Козметика за мъж

Под козметика в никакъв случай не се подразбират типичните козметични мъжки подаръчни комплекти, които съдържат дезодорант и душ гел, например.

Става въпрос за някой по-скъп и марков одеколон или парфюм. По това време има доста намаления по магазините, така че проверете добре за наличните промоции и не се стискайте много - няма нищо по-приятно от добре ухаещ мъж.

2. Сет за бръснене за подарък на мъж

Подарък за мъж

Както казахме, търсете нещо по-нетрадиционно. Не разчитайте на типичните комплекти, съдържащи самобръсначка и афтършейв, или пяна за бръснене и одеколон.

Изберете класически сет за бръснене с истински бръснач и стойка за него. А, защо не четка за бръснене и крем за бръснене. Ако се разтърсите в интернет пространството, ще откриете, че класическото бръснене отново е на мода, а е добре да държите половинката си в крак с нея с този интересен подарък.

3. Техника за подарък на мъж

Нов лаптоп или телевизор последен модел са чудесна идея, но надали разполагате с толкова финанси. Същевременно почти всички мъже се радват на разните електронни уреди.

Изненадайте го! Може да му подарите преносима батерия, за да няма оправдание, че не вдига телефона си, защото му е паднала батерията.

Изненада за мъж за Свети Валентин

Bluetooth колонката също е вариант за подарък за мъж, за да може, когато отивате на планина или море, да слушате заедно каквото пожелаете. Предлагат се дори и електронни ключодържатели, които сигнализират къде се намират самите те и придружаващите ги ключове.

Много добре знаем, че мъжете често губят ключовете си и обикновено закъсняват за среща именно защото ги търсят. Ето - с тази идея за подарък за Свети Валентин хем ще подарите нещо практично, хем ще се избавите от поредното оправдание, че е закъснял за срещата ви. Перфектно!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest