ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»10 позитивни утвърждения за по-щастливо Аз

10 позитивни утвърждения за по-щастливо Аз

Лилия  МилковаЛилия Милкова
Ентусиаст
1632
10 позитивни утвърждения за по-щастливо Аз
Стилна сгъваема масичка за лаптоп-21%
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
27.50 лв.
Виж ››

Позитивното мислене е ключът към успеха. Утвържденията са овластяващи твърдения, често свързани с визуализиране на целите. Те напомнят какво искате да постигнете, както психически, така и физически. Думите за утвърждаване ви помагат да препрограмирате мозъка си – да си напомните, че вече сте това, което се стремите да бъдете.

Можете да напишете своите утвърждения или да ги прочетете на глас. Утвържденията привличат добри пожелания и отразяват положителни мисли. Те са чудесен начин да започнете деня си. Когато се събудите, помислете за положителни неща, които ще ви се случат през деня.

Ето 10 позитивни утвърждения, които трябва да си кажете още днес:

Аз съм специален

Всеки човек е специален и уникален. Вярвай в себе си.

Аз съм красива и силна

Не е достатъчно просто да знаете, че сте красиви и силни, трябва също да повярвате. Утвържденията са полезни за изграждането на самочувствие и могат да ви поставят в правилната нагласа за успех.

Обичам и приемам себе си

Самоприемането е един от най-добрите подаръци, които можем да си направим. Единственият човек, който може да ви направи щастлив, сте вие. Приемете себе си, обичайте себе си и правете нещата, за да продължите напред в живота.

Вярвам в моите цели и мечти

Независимо дали това е голяма цел или просто нещо малко, което искате да направите, трябва да вярвате в себе си. Утвържденията ще ви помогнат да се съсредоточите върху целта си и да запазите мисленето си за това, което искате да постигнете.

Аз съм достатъчна

Позитивни утвърждения по време на медитация

Нищо не е невъзможно. Можете да постигнете всичко. Спрете да се съмнявате и започнете да вярвате в себе си.

Достойна съм за любов и щастие в живота

Любов към самия себе си. Самооценка. Идеята да бъдеш достоен за любов, дори когато се чувстваш нелюбим, е мощна.

Аз се развивам всеки ден

Доверете се на процеса. Вие растете и ставате по-добър човек всеки ден. Ние сме развиващи се същества. Променяме се всеки ден. Не винаги се наслаждаваме на процеса, но трябва да вярваме, че всичко случва с някаква цел и идея.

Парите идват при мен лесно и без усилие

Използването на положителни мантри за пари е лесен начин да си помогнете да създадете живота, който искате. Целта на положителната мантра за пари е да ви помогне да привлечете повече пари в живота си.

Аз съм здрава и пълна с енергия

Не е тайна, че духът и тялото са взаимносвързани. Здравият дух води до здраво тяло, което не се засяга от никаква болест. Това означава, че здравето е истинско богатство.

Благодарна съм

Бъдете благодарни за всяко малко нещо, което идва в живота ви. Бъдете благодарни за това, което имате; в крайна сметка ще имате повече. Ако се концентрирате върху това, което нямате, никога, никога няма да имате достатъчно — Опра Уинфри.

Не забравяйте да мислите положително. Пред вас е голямо бъдеще и с малко практика ще можете да допринасяте положително за него всеки ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest