ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Синди Крауфорд: Чувствам се като аутсайдер

Синди Крауфорд: Чувствам се като аутсайдер

Синди Крауфорд

В интервю за списание Parade, бившия супермодел Синди Крауфорд, разкрива, че се чувства като аутсайдер в сегашната мода. Тя разказва как се е променила модната индустрия от времето, когато тя е била на върха.

„Като гледам днешните момичета, които се снимат за кориците на известните списания, например Тейлър Суифт и си мисля колко е трудно в днешно време да си модел и да си намериш работа като такъв. Трябва да можеш да пееш и да играеш като актьор. По мое време, също не беше нужно да си супер слаб, за да си модел.”

„Мисля, че начина, по който децата се учат от възрастните, не е от това което казваш, а това което правиш. Примерът, който трябва да им се дава е, как да се хранят здравословно и да правят повече физически упражнения. Не е нормално да отидеш на разходка и да решиш, че ти се яде сладолед, а да не можеш да си го позволиш, защото е калоричен, а ти трябва да си слаб.”

Синди Крауфорд,Ранди Гербер

45-годишната Крауфорд твърди, че не се страхува да остарее: „Мисля, че по лицето можеш да познаеш, дали един човек е щастлив. Ако имаш работа, която харесваш и ти носи удовлетворение, както и личния живот, значи си щастлив човек.”

Крауфорд признава, че не изглежда така както преди 20 години, но и не страда от това. Тя разкрива, че е много щастлива от живота си и всичко което и се е случило в него. Както и че има две прекрасни деца със съпруга й Ранди Гербер, за когото се омъжи през 1998 г.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest