ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Да задържим мъжа до себе си

Да задържим мъжа до себе си

Да задържим мъжа до себе си

Естествено, първото, което вижда всеки човек, когато поглежда друг, е външния му вид. Но нещата не приключват до тук. Мъжете обръщат внимание на много неща, за които дори не подозираме и в които не влиза само секс, дълги крака и големи гърди. Мъжете също са чувствителни и раними, макар по-голямата част от тях да не обичат да го показват.

За да успеете да задържите вниманието му, не е необходимо да правите акробатични номера в леглото (въпреки, че едва ли той ще има нещо против ), идеята е в това, че мъжете не са животни, които мислят само за секс и за красотата на жената.

Какво трябва да направите, за да задържите мъжа до себе си?

1. Бъдете усмихнати и позитивни – ведрата жена е много по-симпатична и привличаща от вечно намусената, сърдита и недоволна от живота дама, на която никога нищо не й е достатъчно и чиято усмивка се вижда само по празници.

Скандали

2. Показвайте чувствата си към мъжа до вас – правете комплимент от време на време. Не само дамите обичат да чуват хубави думи за себе си, мъжете също ще се зарадват, ако ги похвалите за нещо.

3. Бъдете уверени – внимание, не самоуверени. Покажете, че сте жена със самочувствие, което е достатъчно за качествата, които притежавате.

4. Бъдете опора – проблеми имат и мъжете. И те също, както жените, се нуждаят от опора. Изслушвайте половинките си, когато имат проблем, давайте им съвети.

5. Не натяквайте – всеки прави грешки. Достатъчно е да се назове веднъж – не е необходимо със седмици да обяснявате какъв глупак е мъжът ви, след като е направил подобна грешка.

6. Показвайте, че сте доволни от сексуалния ви живот – ще зарадвате любимия си, ако му покажете, че всичко в интимните ви отношения е наред.

Няма нищо невъзможно или сложно в тези предложения. Тук не става въпрос да се преструвате на нещо различно. Не забравяйте, че не само дамите имат претенции и желания към мъжа. Той също има чисто духовни нужди. Всичко във връзката е въпрос на взаимност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest