Ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети»Интимна хигиена при мъжете

Интимна хигиена при мъжете

1 от 4 Снимки

2. Приемайте достатъчно вода


Водата е от изключително значение за отмиването на токсините от тялото и в частност от уретралния канал на пениса. На това място се съсредоточават най-много от тях. Най-сигурният начин да се отървете от тях е редовното уриниране. Редовният прием на вода е важен и за поддържането на достатъчно количество кислород в тъканите на пениса;

Нито една част от тялото не трябва да бъде пренебрегвана особено когато става дума за хигиена. Това важи с пълна сила за интимните части на тялото, които са от изключително значение за здравето на целия организъм. Също така това е особено важно, за да има истинска хармония в една връзка.

Всяка жена ще е много по-спокойна, ще се отпусне докрай и ще изпита максимално удоволствие, когато знае, че половинката ѝ поддържа добра хигиена на пениса си. Така че, господа, следвайте съветите в галерията горе и не отстъпвайте от хигиенните навици.

Първият и най-важен съвет за добра интимна хигиена при мъжете е ежедневна баня. Както споменахме в началото, ежедневната хигиена на пениса е задължителна. Почиствайте добре кожената гъна на върха на пениса (прециума), като използвате топла вода и сапун. На това място се събират най-много бактерии през деня. За да избегнете инфекции, възпаления и дори злокачествени образувания, е необходимо да спазвате стриктно хигиената на това деликатно място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати