Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Топпроцедури за изящни ръце през зимата

Топпроцедури за изящни ръце през зимата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
3 от 3 Снимки

3. Маска за нокти


Както кожата, така и ноктите ви се нуждаят от подхранваща маска. За да си я приготвите, смесете зехтин, лимонов сок и глицерин в съотношение 3:1:1. Разбъркайте с помощта на чиста четка от лак или друг сходен инструмент нанесете сместа върху нокътната плочка.

Добре да останете така поне 30 минути, преди да отмиете своеобразната маска от пръстите си с помощта на мек сапун. Друго подходящо средство за заздравяване на чупливите нокти е йодът. Нанасяйте продукта поне 2-3 пъти в седмицата (по възможност вечер), като го оставите да подейства 5-6 часа. Положителният резултат няма да закъснее.

Както е казала модната легенда Коко Шанел, ръцете са визитната картичка на всяка жена. Затова е много важно да ги поддържаме в съвършен вид във всеки един момент, без значение с какво се занимаваме.

И ако през повечето време това не е чак толкова трудна задача, през зимните месеци може да се окаже доста сериозно предизвикателство, с което не всяка дама би могла да се справи без ценните съвети на специалистите.

Ако и вие сте от представителките на нежния пол, които смятат, че носенето на ръкавици съвсем не достатъчно, за да бъде кожата ни защитена от вредното влияние на вятъра и ниските температури, вижте в глаерията горе топ 3 на суперпроцедурите за сезона, с които да си осигурите нежни, изящни и красиви ръце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати