Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви любовни трепети ще ви сполетят до 9 янаури

Какви любовни трепети ще ви сполетят до 9 янаури

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
11 от 12 Зодии

Водолей


В периода от 2 до 9 януари няма да сте особено убедени в собствената си привлекателност. Ще имате нужда непрекъснато да получавате комплименти от околните и да усещате, че сте желани и нужни. За щастие копнежите ви ще бъдат удовлетворени, защото обектът на вашите чувства ще е твърдо решен да ви докаже любовта си именно през идните дни и няма да пести средства за това.

Седмицата започва много обещаващо в любовен план. Още в понеделник се създават предпоставки за обновяване на отношенията при обвързаните личности и за впускане в нови романтични приключения.

Звездите съветват както семейните, така и самотните представители на различните зодиакални знаци, смело да демонстрират чувствата си и спокойно да планират нови любовни начинания.

В следващите дни любовта отново ще заема централно място в живота ни и повече от всякога ще имаме нужда от духовна и интимна близост с обекта на нашите чувства.

Имайте предвид обаче, че отношенията със срещуположния пол, възникнали по сметка, няма да бъдат облагодетелствани тази седмица. Така че, ако водите такива, е възможно те да се разпаднат неочаквано.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати