Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви любовни трепети ще ви сполетят до 9 янаури

Какви любовни трепети ще ви сполетят до 9 янаури

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
5 от 12 Зодии

Лъв


Общуването с партньора ви през идните дни ще е особено приятно и вълнуващо. Дори тези от вас, които напоследък не се чувстват силно привлечени от него, ще преоткрият положителните му страни. Необвързаните Лъвове ще се окажат на прага на ново любовни приключение, но поради липса на смелост много от тях ще изпуснат шанса си за щастие.

Седмицата започва много обещаващо в любовен план. Още в понеделник се създават предпоставки за обновяване на отношенията при обвързаните личности и за впускане в нови романтични приключения.

Звездите съветват както семейните, така и самотните представители на различните зодиакални знаци, смело да демонстрират чувствата си и спокойно да планират нови любовни начинания.

В следващите дни любовта отново ще заема централно място в живота ни и повече от всякога ще имаме нужда от духовна и интимна близост с обекта на нашите чувства.

Имайте предвид обаче, че отношенията със срещуположния пол, възникнали по сметка, няма да бъдат облагодетелствани тази седмица. Така че, ако водите такива, е възможно те да се разпаднат неочаквано.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати