Ezine.bg»Статии»Интимно»Как технологиите ще разширят границите на човешката интимност

Как технологиите ще разширят границите на човешката интимност

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 5 Снимки

4. Виртуални фантазии


В най-скоро време разделението между физическото пространство и виртуалния секс в онлайн среда изчезва. Виртуалният секс и секс играчките се съчетават и развиват. В най-скоро време ще може да превърнем себе си или друг аватар в идеалния сексуален партньор, да срещаме с реални хора в реално време, да участваме във виртуални денспартита и ситуации, чиито дизайн изпълнява най-съкровените ни желания. Това е един уникален начин хора, живеещи в изолирана среда, или почитатели на нетрадиционните креватни изпълнения да удовлетворят нуждите си по един напълно безопасен начин.

Бъдещето на интимността между хората неминуемо включва технологиите. Противно на очакванията, те ще ни помагат да се сближим по един нов начин.

И днес сексуалността играе основна роля в човешките взаимоотношения и взаимодействия. Тяхното развитие с помощта на технологиите ще разкрие една неподозирана страна на човешките взаимоотношения. Тя ще ни помогне както да опознаем по-добре за себе си, така и да преоткрием човека до нас.

Технологиите на бъдещето са вече тук. Те тласкат човешката сексуалност към едни нови и неизследвани до момента територии. Начинът, по който преживяваме любовта и интимността, носят огромен потенциал за едни по-дълбоки физически и емоционални контакти. Всеки може да се възползва от предимствата. Най-големи ще са те за хората, които страдат от самота, дискриминация, физическо ограничение или разстояние.

Промените засягат пет основни сектора. Кои са те и как могат да ни сближат, вижте в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати