Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Само седмица преди сватбата лейди Даяна опитала да се самоубие

Само седмица преди сватбата лейди Даяна опитала да се самоубие

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Чарлз и Камила

Нови записи на разговори между покойната принцеса Даяна и нейният официален биограф разкриват, че тя е живяла в истински ад не само по време на брака си с принц Чарлз, а и по време на годежа.

Само седмица преди да каже съдбоносното Да пред погледите на милиони Даяна си прерязала вените с бръснарски ножчета. 18-годишната бъдеща принцеса на Уелс не издържала на напрежението и липсата на подкрепа от нейния годеник.

В разговорите тя споделя, че се е притеснявала от силното медийно внимание, но не посмяла да сподели тревогите си с Чарлз. В един телефонен разговор той казва, че е силно разтревожен за приятелката си Камила Паркър Боуз, пред чийто дом имало 4 журналисти.

Въпреки че пред дома на Даяна в този момент имало най-малко 40 папараци, тя не обелила и дума.

Малко преди сватбата принцът ѝ прави забележка за нейното тегло, като намеква, че трябва да отслабне преди големия ден. Тогава Даяна системно започнала да повръща, а навикът ѝ с времето прераства в булимия.

Последната капка обаче бил разговор между Чарлз и Камила, който Даяна чула случайно. По телефона принцът казва на Камила, че дори и да се ожени, ще я обича вечно.

Даяна се опитва да намери съюзник в лицето на кралица Елизабет, но отсреща получава само студенина. Така се стига до фаталната нощ, в която прави опит за самоубийство. Лекарите спасят живота ѝ, а за случката повече не се говори.

В сватбения си ден не гледах към младоженеца, а към Камила и нейния син Томас. Тази жена бе олицетворение на всичките ми кошмари, а нейната сянка превърна брака ми в ад, споделя принцесата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати