ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетата, с която Галена отслабна след раждането

Диетата, с която Галена отслабна след раждането

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190371
Диетата, с която Галена отслабна след раждането

Галена вече е горда майка на двама сина, но това не ѝ пречи да продължава да бъде една от най-привлекателните родни изпълнителки. Фолкпевицата се сдоби с втора рожба преди броени месеци, но вече уверено демонстрира изящни форми, които дори по-млади момичета не могат да покажат.

Безспорно изпълнителката на хита Пантера е успяла да свали част от килограмите, натрупани през бременността си, покрай грижите за малкия Алекс и множеството си професионални ангажименти.

Тя не се задържа дълго време у дома и побърза да се върне на сцената. За радост на своите почитатели дори пусна нов сингъл с още по-атрактивно видео към него.

Но не само тези активности са допринесли за връщането ѝ към перфектните мерки, пише КлюкиВс. Според слуховете гласовитата красавица е прибегнала и до строга диета с доказан ефект.

Нейното спазване не е никак лесно, но пък мъчението си заслужава напълно, като се имат предвид резултатите, до които тя води. Освен че оформя тялото по невероятен начин, тя го пречиства и енергизира. Ето я и самата диета!

Диетата, с която Галена отслабна след раждането

Първи ден: През него се приема единствено вода с лимон.

Втори ден: Разрешени са плодове в малки количества или зеленчуци. Важно е да се отбележи, че не бива да се смесват двата вида храна. Може да се похапва и малко немазна риба.

Трети ден: През него отново се приема само лимонена вода. При чувство на глад е разрешен в добавка и един плод.

Четвърти ден: Позволява се пилешко месо /риба/, както и салата в малки количества.

След четвъртия ден диетата започва отначало. Дните се редуват до достигане на желаните килограми. Тези от дамите, които са по-упорити, могат да наистина да преобразят фигурата си, като ефектът няма да е само временен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest