Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Как да се храним при различните кожни проблеми

Как да се храним при различните кожни проблеми

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
5 от 6 Снимки

5. При бръчки


Ако искате да забавите формирането на дълбоки бръчки, похапвайте повече гъби, авокадо, чесън, листни зеленчуци, лук, аспержи, бадеми, орехи, сьомга.

Всяка година похарчваме огромни суми за декоративна козметика и разкрасителни процедури, опитвайки се да направим кожата си перфектна. Малцина от нас обаче си дават сметка, че за перфектен външен вид не ни трябват силен грим и скъпи кремове, а подходящо меню.

Свикнали сме да спазваме хранителни режими, за да отслабваме, но всъщност най-важното за нашата диета не е да ни втали, а да захрани организма ни с витамини и минерали.

Именно те играят ключова роля за красивата кожа. Ако продуктите, които похапваме, са вредни и бедни на полезни съставки, никой козметичен продукт не може да компенсира този недостатък.

Ако пък менюто ни е изградено от подходящите храни, ще забравим за акнето, омазняването и другите кожни недостатъци, а бръчките ще се появят на по-късен етап. Вижте галерията ни какво трябва да похапвате според дерматолозите, за да се радвате на гладко, меко и сияйно лице.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати