Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Очаква ли те нова тръпка! Виж в любовния хороскоп за май

Очаква ли те нова тръпка! Виж в любовния хороскоп за май

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
2 от 12 Зодии

Телец


През първите две седмици ще сте загрижени повече за себе си, отколкото за чувствата на околните. Егоистичното ви поведение ще ви подтикне към някои несправедливи постъпки на любовния фронт. Ако сте необвързани е възможно да нараните някой свой ухажор, а ако сте в сериозна връзка – да жегнете силно партньора си. Не е изключено дори да развалите отношенията си от лекомислие.

През първите три седмици от месец май ще се създават много предпоставки за запознанства, флиртове и всякакви повърхностни взаимоотношения от личен характер.

Колкото и красиви и емоционални да са те обаче, едва ли скоро ще се развият в по-сериозна връзка. Възможно е това да се случи на по-късен етап или изобщо да не стане.

Затова Звездите ви препоръчват да не приемате прекалено лично случващото се. Наслаждавайте се на удобните моменти и не обръщайте голямо внимание на проблемите си.

Прекалено упоритото обсъждане на притесненията ви може да отблъсне обекта на желанията ви и да развали прекрасния момент.

През последните дни от месец май се засилва духовната връзка между партньорите. Доверието нараства, а чувствата стават по-дълбоки.

Хората, които са намерили общ език и мечтаят да преминат към следващ етап във взаимоотношенията си, сега ще могат да го направят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати