Ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Козметичните продукти, за които не бива да харчите парите си

Козметичните продукти, за които не бива да харчите парите си

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
3 от 5 Снимки

3. Кремове против сенки под очите


Колкото и скъпи да са, кремовете за сенки под очите няма да ви спасят от проблема. Те просто го замаскират, а същото може да прави и всеки един коректор. Ако искате завинаги да се сбогувате с тъмните кръгове около очите, разберете защо се появяват. Те може да се дължат на хронична умора, проблеми със съня, нездравословно хранен, хронични заболявания, дълго време пред компютъра или телевизора.

На пазара е истинско изобилие от козметични продукти, предназначени за какво ли не. Някои компании обаче се възползват от суетата на жените и предлагат напълно ненужни продукти.

В галерията ни може да видите кое от козметиката не ви е нужно и за кое не бива да полеете парите си. Списъкът е съставен от Bright side и ще ви е полезен при следващото пазаруване.

Част от продуктите може да приготвите и сами само за няколко минути, а други ви обещават временен ефект срещу голяма сума.

Не харчете парите си за козметика, от която нямате никаква полза, а помнете, че всеки дефект по тялото ви, може да сигнализира за сериозен проблем, който не бива да прикривате с козметика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати