Ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Как да се гримираме като Дженифър Анистън

Как да се гримираме като Дженифър Анистън

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Гримът на Джен Анистън е винаги лек

Десетилетие след финала на сериала Приятели Дженифър Анистън си остава една от иконите за красота. Външният ѝ вид се превърна в класика, защото години наред актрисата се придържа към един стил.

Дженифър е известна със своята руса коса със средна дължина, която поддържа години наред и невероятния си бронзов тен. За грима си също не изневерява на това, което вече харесва.

Звездата се придържа към топлите цветове при гримовете в медено-кафяв отенък. Те харесва по-натуралния вид и дори на червения килим, няма да я видите с твърде ярък и силен грим.

Използва само няколко основни продукта, за да подчертае тена и цвета на очите си.

За да подчертае красивите си сини очи, тя използва кремообразни сенки в карамелен цвят. Понякога поставя черен молив около долния и горния клепач, за да отвори окото, но в повечето случаи пропуска тази стъпка и преминава към спиралата.

За устните си винаги се спира на гланцове и червила в кафявата гама, а любимият ѝ цвят е мока. Това, което никога не пропуска, е молив за устни в същия цвят.

В заключение актрисата смята, че грижата за външния ни вид трябва да е чрез здравословно хранене и спорт, а гримът да е само допълнение към това, което сме постигнали.

Вече знаете как да си направите грим като на Дженифър Анистън! Опитайте и вие!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати