Съвети при избора на самобръсначка за жени

Самобръсначка

Епилацията при жените е не само мода, но и необходимост. Когато тя е твърде болезнена обаче, може да се прибегне и до бръснене. Но в това голямо разнообразие е трудно да се купи най-подходящата дамска самобръсначка. Затова, ето ценни съвети при избор на самобръсначка за жени!

Дамска самобръсначка за еднократна употреба

На пазара има много голям избор от самобръсначки за еднократна употреба. Но внимавайте много при избора на самобръсначка за жени - не взимайте веднага най-евтината. Макар да я използвате само еднократно, не е нужно да купувате най-евтиния вариант. Обърнете внимание и на бръснача - ако имате чувствителна кожа, може да се нараните, ако ножовете са много остри.

Електрическа самобръсначка

Има различни видове електрически самобръсначки - за мокро или сухо бръснене. Преценете добре какъв начин ще използвате. Може да изберете и универсален вариант, при който може да използвате и мокро, и сухо бръснене. Имайте предвид тази информация при избор на самобръсначка за жени.

Самобръсначка за всички части на тялото

Самобръсначка

С нея ще можете да бръснете и оформяте всички части на тялото. Тези модели обикновено имат и приставка за бръснене на нежни части, както и приставка за бръснене на крака. Обърнете внимание дали има възможност за измиване под вода.

И още нещо важно при употребата на дамска самобръсначка: Движите самобръсначката винаги срещу посоката на растеж на космите! И никога не ползвайте захабени самобръсначки. След обезкосмяване задължително си сложете крем за тяло. Така ще хидратирате кожата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати