Плачете, за да сте красиви

Плачете, за да сте красиви

Учени от САЩ твърдят, че ако плачете редовно, ще изглеждате далеч по-млади от връстниците си, а освен това ще сте и по-красиви.

Според техните анализи 15 минути плач от сърце сваля като с магия напрежението, натрупано в продължение на шест месеца и повече.

Ако поне веднъж седмично си поплаквате добре, кожата ви ще е много по-свежа, а очите ви винаги ще сияят. Това в равна степен се отнася както за нежния пол, така и за представителите на силния пол.

Всичко се дължи на особеностите на химическия състав на странната течност, която очите ни изкарват по време на стресова ситуация. Сълзите всъщност са много полезни за организма, когато излизат извън него.

Те съдържат голямо количество специални вещества, които действат на кожата много по-добре от най-скъпите маски за лице, които се предлагат, твърдят учените. Тези вещества много добре чистят повърхността на кожата.

Освен това добре я почистват и в дълбочина, което действа като скъпа процедура с пилинг за отстраняване на мъртвите клетки на кожата. Освен че добре почистват кожата, тези вещества имат и други свойства.

Те действат върху лицето по невероятен начин – предпазват го от много различни алергии и възпаления. Самият състав на сълзите е такъв, че те действат като противоалергично и противовъзпалително средство.

Жените, които плачат повече от връстничките си, много по-бавно остаряват и много по-дълго изглеждат свежи. Такъв тип жени изглеждат по-млади и от мъжете на своята възраст. Така или иначе, мъжете не плачат.

Или поне избягват да го правят, за да не ги помислят за мекушави. Дамите, които искат да изглеждат добре, трябва да си поплакват от сърце и душа по-редовно. Лесно могат да намерят повод за това.

Плачете, за да сте красиви

Но освен че трябва да плачат, те не трябва да пушат, да употребяват алкохол и да си лягат късно, за да изглеждат наистина ефектно. Така че от целия този сложен списък май най-достъпен си остава плачът.

А ако не можете да намерите повод да се разстроите достатъчно добре, затворете се в кухнята за една вечер и в продължение на половин час белете лук. После добре го нарежете и след като избършете сълзите си, се наспете. На другия ден ще сте невероятно свежи.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
vilsan
vilsan
21.09.2013 08:18
Спирам да плача вече че ще стана много красива и много ще ме харесват
1
0