ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр в синьо и бяло

Идеи за маникюр в синьо и бяло

Идеи за маникюр в бяло и синьо

Синият и белият цвят в маникюра създават една чудесна комбинация, която е любима на много дами. Синьото има много нюанси и затова използването му в дизайна на маникюра е подходящо както за официални поводи, така и за всекидневието. Тъмните наситени тонове са идеални за по-специални случаи, а светлите мотиви са чудесно допълнение към облеклото в ежедневието.

Бялата основа пък създава чудесно платно, върху което може да се декорира безкрайно, като се даде пълна свобода на въображението. Ето идеи за маникюр в бяло и синьо!

Тъмносиният цвят, декориран с камъчета, бижута на нокътя, брокат в златно и сребърно е подходящ избор за всяко вечерно събитие, което ще бъде завършек на елегантната цялостна визия с помощта на стилния маникюр.

Комбинацията на 2 или 3 нюанса на синьото и бялото, последователно нанесени върху нокътя, освежава всеки еднообразен маникюр. Омбре ефектът в синьо и бяло също е много впечатляващ. Белият цвят в маникюра може да бъде положен в началото или в края на нокътната плочка. За по-елегантен вариант е добре да бъде на върха.

Лунен маникюр с бял лак в основата и син цвят е едно лесно решение за разнообразие в оформянето на маникюра за деня.

Летен маникюр с бяло и синьо

Що се отнася до дължината на ноктите, по-тъмните сини тонове предполагат по-къса дължина, а светлите нюанси на синьото дават повече свобода. Белият цвят също стои по-добре на по-къси и добре оформени нокти.

Благороден и приглушен тъмносин цвят ще бъде оригинален както в матовите, така и в лъскавите версии. Това е така, защото има е много дълбоки и богати нюанси, към които може да се добави блясък на един или два нокътя или кадифено покритие с прах. При всеки избор маникюрът изглежда луксозен.

Ивиците с бял цвят върху синя основа са много интересни, но е необходимо много точно изпълнение. Кристали или блясък на един от ноктите, изпълнен изцяло в синьо може да стане акцентът на целия дизайнерски замисъл.

Стига да не се прекалява с декорацията, тези възможности да се съчетава бяло и синьо в маникюра с различни ефекти и украси може да донесе неочаквана оригиналност на оформлението на ноктите.

Маникюр в синьо
Снимка: codelighter/pixabay.com

При всеки замисъл в дизайна водещото трябва да бъде естетиката. Изпълнението не може да скрие лошия замисъл и липсата на стил.

Вижте още идеи за маникюр в синьо и маникюр в бяло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати