ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Ботоксът съживява косата веднага

Ботоксът съживява косата веднага

Ботоксът съживява косата веднага

Ботоксът се използва не само за попълване на бръчките, но и за заздравяване на косата. След края на лятото за изтощената от морето коса е много полезни новаторското лечение с ботокс, основано на 100 % естествен колаген.

"Ботоксът прониква дълбоко в структурата на косъма и реконструира увредените участъци. Ефектът се усеща мигновено и е дълготраен", разкриват коафьори.

Някои салони го прилагат под формата на серум. Реконструиращото действие на процедурата се дължи на активната молекула, извлечена от стъкло, която притежава свойството да се втвърдява в сърцевината на косъма, като така пресъздава и реконструира вътрешната му структура.

Чудодейният серум образува стъкловидна решетка при контакта с водата, като по този начин се уплътняват увредените участъци. След третиране с ботокс косата е възстановена, повърхността й е гладка и блестяща.

Лечението с ботокс е основано на 100% естествен колаген и се прилага в продължение на 3 месеца. В Испания, например, този метод е изключително нашумял.

Причините за дълбокото увреждане на косата могат да са различни - механично увреждане на косъма при разресване, химично увреждане при агресивно боядисване или обезцветяване на косата...

Ботоксът под формата на серум се нанася на чиста и мокра коса, като се втрива по дължината. Върху серума се нанася фиксатор, който се оставя да подейства 5 минути и се отмива. Резултатът от запълващата терапия се запазва до 10 измивания с шампоан.

Рейтинг

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати