Хидромасажът мори целулита

Хидромасажът мори целулита

Хидромасажът ефективно съчетава всички функции на термотерапията, масажа и водата. Всеки един от тези компоненти може да се използват поотделно, а тяхната комбинация дава резултати и напълно нови усещания.

Подводният масаж е полезен както за жените, така и за мъжете. Той е полезен за предотвратяване на целулит, при наличието на излишните килограми, в рехабилитация след пластични операции, както и за възстановяване на фигурата след бременност и раждане.

Магията на подводеният масаж започва с потапяне в балбукащо джазуки, чийто мехурчета повишават защитните свойства на кожата и са безмилостни към "портокаловата кожа".

По ваше желание, можете да добавите във водата лечебни соли, билки или етерични масла. Топлата вода разширява кръвоносните съдове, понижава кръвното налягане, ускорява циркулацията на кръвта, усещането е несравнимо - комфорт, лекота и блаженство.

Циркулиращата вода масажира всяка клетка на тялото - гърба, краката, корема и врата. Особено внимание се обръща на задните части и на корема, където се събират най-много мазнинки.

Хидромасажът стимулира циркулацията и почиства организма от токсините и отпадъците, активира обменните процеси и повишава циркулацията на лимфата в тялото, възстановява баланса на вода в тъканите, възстановява минералния баланс, подобрява цвета и текстурата на кожата, тя става изключително гладка, мека, еластична и копринено, повишава общия тонус.

Ако редовно се подлагате на хидромасаж мастните натрупвания с течение на времето ще намалеят, а неравностите по кожата, причинени от целулита, ще се изравнят.

С всяко следващо посещение, ефектът от хидротерапията става все по-видим и устойчив във времето. След масаж във водата е много важно тялото да бъде хидратирано с козметични продукти, които засилват ефекта на процедурите.

Хидромасажът осигурява не само отличен козметичен ефект, но и здраве. Това е отлична профилактика на заболявания на гръбначния стълб и вътрешните органи.

Хидротерапия е важно не само през лятото, но през есента и зимата. Тъй като тя укрепва имунната система, дава настроение. Подводният масаж дава уникална възможност за възстановяване на физическото и психическото равновесие с най-малко усилия и получаване на максимална наслада.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати