Ето как да се гримирате като Мерилин Монро в новогодишната нощ

Грим като на Мерилин Монро

Ако искате вашия грим в новогодишната нощ да е секси и прелъстителен, визията на Мерилин Монро е идеална за целта. Може да я постигнете и сами с няколко последователни стъпки. Ето как да си направите грим като на Мерилин Монро.

Намажете лицето си с вазелин или кокосово масло – преди да нанесете фон дьо тена и сенките си за очи, сложете върху лицето си и клепачите си тънък слой вазелин или кокосово масло. Това ще придаде повече блясък на блясък на визията ви.

Оформете обемни червени устни – ярките червени устни са емблема за Мерилин Монро и са най-секси акцента във визията. Гримьорите са ги оформяли от 5 различни нюанса на червеното.

Нанасянето започва от центъра към периферията на устните, първо с керемидено червено, а след това с няколко по-светли тона червен цвят. Накрая контурите на устните се очертават с молив и се нанася дебел слой балсам за устни /разгледай галерията/.

Изразителен поглед – бели сенки за очи с перлен отенък, кафява очна линия и изкуствени мигли са тайната зашеметяващи поглед на Мерилин. Белите сенки привличат вниманието върху очите, а очната линия сексапилния и драматичен вид на погледа.

С обемни и дълги мигли очите стават по-изразителни. Очната линия трябва да е по-дебела от външния край и по-тъмна във вътрешния като следва естествените контури на окото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати