Хидрафейшъл - уникална процедура за почистване на лице

Хидрафейшъл

Вече има начин да се справите с два от най-големите проблема – акнето и бръчките, и то завинаги. Той се нарича Хидрафейшъл.

Иновативният метод покрива всички изисквания на дамите. Той е безболезнен, не отнема много време, няма възстановителен период, а ефектът е видим почти веднага. Освен това остава за дълго.

Новата технология, която се прилага у нас от известно време и набира все по-широка популярност, се нарича хидрафейшъл. Тя е патентована за цял свят в почистването и поддържане на кожата на лицето. Методът се справя с пет групи проблеми - фини бръчки, мазна кожа, акне, розацея и пигментни петна и лунички.

Познанията на дерматолозите и пластичните хирурзи са ги подтикнали към създаването на метода. Причината е, че когато кожата има естетичен проблем, колкото и корекции да се правят, пациентът отново не е доволен. В създаването на нещо по-добро участие са взели физици, химици и биолози. Стремежът им е довел до създаването на хидрафейшъл.

Всичко започва от водата, която е основна за наличието на живот на планетата Земя. Второто нещо, вложено в изработката на технологията, е т.нар. Торнадо ефект – явление, в което след завихряне на въздух и вода се помита всичко над нивото на земята. Тук в случая се използва вакуум в затворен, чист и стерилен контейнер. При допир с кожата се създава вакуум, който изтегля нечистотиите в специален контейнер. Така се действа на три нива – почистване, изпилване и хидртиране.

Хидрафейшъл

Съставките, които се използват в технологията, са изцяло растителни. Това помага на кожата да остане спокойна даже и след дълбоко почистване. Първата течност помага за ексфолиацията, като премахва повърхностните мъртви клетки. Втората води до екстракция – премахване на тапичките на порите и блокирания секрет. Третата е задължителната хидратация - условие за генериране на нови, здрави клетки.

Процедурата е безболезнена. Апаратът задейства система на непрекъснат вакуум. В него са заредени 3-те вида течности. При отварянето им те се изпомпват, но сам когато апаратът във форма на писалка се докосне до повърхността на кожата. В най-тежките случаи и със знанието на пациента се добавят ампули за химичен пилинг със салицилова и гликолова киселина, както и/или специална ампула за премахване на финни линии и бръчки. Всеки серум е създаден на базата на природни съставки. Така освен да почистват те зареждат кожата с витамини и антиоксиданти.

Хидрафейшъл процедурите трябва да се повторят няколко пъти до достигане на оптимални резултати. Те не носят никаква болка или дискомфорт. Преди процедурата се премахва гримът и не се нанасят каквито и да било продукти в рамките на няколко часа.

Хидрафейшъл

Бърз оглед на специалиста е достатъчен да прецени на кои зони трябва да наблегне и кои ампули трябва да използва. Всичко приключва за 15-20 минути. Ако има дискомфорт, силата на уреда може да се намали. След края е възможно леко зачервяване, което изчезва скоростно.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати