Розов руж озарява умореното лице

1 от 4 Снимки

1. Повдигане


За да постигнете ефекта на повдигането, е нужно да нанесете деликатна линия от края на веждите към челото. Същото се прави от двете страни на шията. По-смело от ружа се нанася над скулите и под очите. Не се притеснявайте, ако стане наситено – това ще ви направи поне с няколко години по-млади.

Усмивката е най-силното ви оръжие срещу уморения вид. За да я подчертаете, ви трябва четка и малко розов руж. Той е най-добрият грим, който ще заличи умората завинаги. Или поне докато изтриете грима.

Розовият руж е прекрасен макиаж, който може да се използва в всякакви комбинации, но и дори да се носи без грим на очите или ярко червило. Понякога семпла основа в комбинация с руж прави истински чудеса. Специалистите все пак съветват за оптимални резултати винаги да завършвате с хайлайтър – така лицето ви ще изглежда още по-свежо.

Ружът, който ще ви накара да не изглеждате уморени, определено е розов. Той връща на лицето изгубената руменина, за да създаде ефект на едно здраво и свежо лице. Ако предпочитате друг цвят обаче, няма проблем – съветите са универсални и важат за нанасянето на всеки вид руж.

Модните тенденции тази година не подминаха и ружа за лице. Търсеният ефект се ограничава в четири основни ефекта. Те могат да се постигнат лесно в домашни условия, стига да следвате посочените стъпки. В зависимост от това какъв ефект търсите, може да се възползвате от следните техники, които събрахме за вас в галерията горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати