Ето как да се оттървем от торбичките под очите

1 от 5 Снимки

Намалете солта


Солта не е свързана само с високото кръвно налягане, но може да доведе до задържане на течности и следователно до подпухналост около очите. Ако използвате сол, по-добре е да се избере чиста хималайска розова сол или морска сол в минимални количества. Избягвайте солените преработени храни. Можете дори да изберете пресни зеленчуци, по-специално целина, които ще помогнат да намалите нездравото желание за сол.

Сутрин е, недоспали сте си, а човекът, който ви гледа от огледалото, е направо страшен на вид. Позната ли ви е тази картина, особено в понеделник сутринта? Благодарение на козметиката и силното кафе може и да не плашим околните, но има и други начини да се справим с торбичките под очите – основния виновник да изглеждаме подпухнали и страховити.

Когато подкожната мазнина, която помага за поддържането на очите, се придвижва в долните клепачи, причинява издуването им. В повечето случаи подпухналите и потъмнели очи може да са признак на умора или липса на сън. Хубавото е, че освен ако не е медицинско състояние, можете лесно да се отървете от торбичките под очите си.

От премахването на някои лоши навици до включването на естествени вътрешни средства за защита, ето няколко неща, които могат да ви помогнат да изглеждате по-добре сутрин, без да плашите съседи и колеги.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати