Комбинацията от шипки и лук срещу високо кръвно

Шипки
Защитна маска с клапан подсилена със сребърни йони (размер XS-M)-15%
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан подсилена със сребърни йони (размер XS-M)
13.00 лв.
11.05 лв.
Виж ››

За лечение на високото кръвно можете да използвате народна медицина. Предлагаме ви комбинацията от лук и шипки, която ще ви бъде от полза не само за сваляне на високото кръвно налягане.

Освен това отварата е изключително полезна за черния дроб, както и за жлъчката. Не на последно място, сместа е полезна и за имунната система – отварата от лук и шипки ще ви помогне да повишите защитните сили на организма.

Лековитата комбинация действа и диуретично, ще забележите промяна и ако страдате от проблемни и кървящи венци. А ето и какво е необходимо, за да си направите отварата у дома:

Отвара с борови иглички и шипки за високо кръвно

Необходими продукти: 2 с.л. шипки, 2 с.л. люспи от лук, 5 с.л. борови игли, 1 л вода

Лук

Начин на приготвяне: Първо нарежете на ситно люспите от лука и ги смесете заедно с шипките и боровите игли в подходящ съд. След това добавете към тях един литър студена вода и сложете съда на котлона на силен огън.

След като отварата заври, превключете на по-слаба степен – оставете сместа по покъкри за десетина минути, като съдът задължително трябва да има капак. После идва ред на прецеждането – в случай че отварата, която сте направили, е прекалено силна, можете да я разредите с малко вода.

Полученото количество се изпива за два дни, а целият курс на лечение със сместа трябва да бъде четири месеца. За да усетите някакво подобрение, ще са нужни около 5 дни – след това ще забележите, че е изчезнало и напрежението в главата и неприятното главоболие.

Според някои информации хората дори спират да пият антихипертензивните медикаменти след известно време употребяване на отварата. Независимо колко добре ви влияе тя обаче, задължително се посъветвайте с лекар и не взимайте подобно решение сами.

Може да се окаже, че билковата отвара не е достатъчна за вашето състояние. Спирането на лекарства, без значение дали ги пиете за хипертония или друго здравословно неразположение, трябва да става единствено с лекарско знание.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати