Четири билки за по-добро либидо

1 от 4 Снимки

1. Разгонен козел


Както подсказва името ѝ, тази китайска била прави чудеса за либидото. Тя има пряко въздействие върху кръвоснабдяването на гениталиите. В последните години тя дори официално се прилага в далекоизточната страна като лекарство против импотентност. Тя помага за по-бързото усвояване на тестостерона, което също така повишава сексуалното желание;

Рано или късно всеки мъж изпада в конфузната ситуация егото му да катастрофира по една или друга причина и да не може да се вдигне в леглото. Слабото представяне на интимния терен води след себе си редица емоционални проблеми. Много са причините за намаленото либидо, като най-честите сред тях са стресът, застоялият начин на живот, нездравословното хранене.

За щастие природата е универсален лечител и може да помогне за решаването дори и на този проблем. Има няколко вида билки, оказващи мощно влияние върху либидото както при мъжете, така и при жените.

Преди да решите да прибегнете към прословутата виагра, съветваме ви да изпробвате тези четири билки, които може да видите в галерията.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати