Забравете за тези неща преди прегледа при лекаря

1 от 6 Снимки

1. Без мазни храни


Забравете мазните храни при изследване за холестерол и триглицериди. Освен алкохол преди тези изследвания трябва да ограничите и мазните храни, и то поне 24 часа преди това. Обилното хранене и преяждането като цяло трябва да се изключат от менюто. Нужни са поне 8 часа след храненето, за да може резултатите да са максимално точни;

Колкото и добре да живее, , на всеки от нас все някога се налага да отиде на лекар. Прегледите и изследванията, дори и те да са рутинни, са нещо изключително важно. Има няколко основни действия, които трябва да избягвате, преди да посетите лекаря си.

Навярно се досещате, че не трябва да пиете алкохол преди тест за холестерол. Приемът на спиртни напитки повишава холестерола и триглицеридите. Колкото повече е алкохолът, толкова повече се повишават те.

За да не пречите на качеството на прегледа, както и да не повлияете негативно на резултатите, в галерията горе ще разберете какво още не трябва да правите, преди да стъпите в лекарския кабинет и защо е важно да не го правите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати