Някои неподозирани ползи от секса

1 от 6 Снимки

1. Сексът намалява стреса


Проучванията показват, че има редица естествени начини за регулиране на стреса. Подобно проучване показва, че хората, които са имали редовен полов акт в продължение на две седмици, са имали спад на кръвното налягане, причинено от стрес.

Сексът има много ползи, които се простират и извън спалнята! Специалистите заключиха, че сексът влияе на здравето ни по начини, за които дори не мислим. 

Ползите от качествен сексуален живот са много. Изследванията показват, че сексът има благотворни ефекти както върху физическото, така и върху психичното здраве, прави хората по-щастливи и по-самоуверени, дава нови перспективи в живота.

Освен че е едно от най-приятните занимания за двойката, сексът също носи невероятни ползи на индивидуално ниво. Вижте в горната галерия защо си заслужава да си дарявате това удоволствие по-често.

Разбира се, когато го правите, нека да е с предпазни средства. Защото както знаем, креватните ласки носят и някои неблагоприятни последствия като нежелана бременност или заболявания, когато са рисковани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати