ezine.bg»Статии»Интимно»Как да се подготвим за нестандартна интимност

Как да се подготвим за нестандартна интимност

Анален секс

Практикуването на анален секс е все още тема табу номер едно в света. Но с течение на времето все повече хора започват да експериментират.

За да се стигне до този период на невероятна интимност обаче, и двамата партньори трябва да са готови и добре запознати, т.е. – подготвени. А това става, като се информирате.

Сексуални проблеми

В повечето връзки мъжът настоява да предприемете тази стъпка, но вие отказвате, защото мислите, че ще боли. Има обаче и много плюсове, които неминуемо ще ви склонят да опитате и да включите активно аналния секс в сексуалния си живот.

Анусът има около и в себе си много нервни окончания. Свързан е с основните тазови мускули, намира се близко до гениталиите и се свива ритмично и инстинктивно при оргазъм.

Секс

Преди да се пристъпи към практикуването на анален секс, е необходимо и двамата партньори да са силно възбудени. Особено нежната половинка, при която възбудата трябва да е близо до крайния предел.

Тъй като желаната зона няма естествени смазващи жлези, бързото и рязко проникване е абсолютно нежелателно, а дори на моменти би било невъзможно. За целта използвайте лубрикант.

Анално проникване

Той се нанася леко, с бавни, плавни и нежни движения така, че мускулите, които са напрегнати и се стягат, да се отпуснат максимално. В същото време не трябва да се забравят и останалите ерогенни зони, които непрестанно трябва да се възбуждат.

Следващата стъпка се предприема от мъжа, който трябва да вкара леко навлажнения си пръст около 1 сантиметър и да остане така. Ще почувствате как сфинктерът ви се стяга и отпуска в отговор на проникването.

Постепенно трябва да се вкарва леко напред-назад или да го движи кръгообразно – така, че да се чувствате комфортно. Колкото повече ви възбужда, толкова по-навътре ще вкарва пръста си.

Не трябва да спира да го движи, докато постепенно всички мускули на ануса не се отпуснат. Оттам нататък може да се вкарат два пръста вътре, или секс играчка, подходяща за анален секс.

За да се мисли за проникване с половия орган обаче може да се мисли едва след неколкократно повтаряне на тези действия. Принципът остава същия – колкото по-голям е обектът на проникване, толкова повече трябва да е стимулацията.

Ключов момент в аналния секс е доверието. Той не винаги носи желаното удоволствие и всъщност може да намали способността ви да се отпуснете, ако не се практикува както трябва. Най-важни са възбудата и релаксацията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 7
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Дупеску
Дупеску
27.06.2014 23:13
Клизмата преди това е задължителна
1
0
любител
любител
04.11.2013 14:56
Когато жените започнат да плащат за секс на мъжете(мъжа върши работата все пак), тогава и аналния секс ще изглежда по друг начин на жените ...
0
0
реалист
реалист
26.09.2013 13:26
Боже, колко глупости сте изписали! Кой ще се изпуска в леглото? И защо? На ануса има 2 мускула, които го затварят. Ами на някои жени изпражненията са по-големи от пениса на приятеля им. Ако носи удоволствие и на двамата, и ако се ползва презерватив срещу бактериални зарази, защо не?
0
1
джемини
джемини
19.07.2013 19:18
какво ще стане със сфинктерите след като се отпунат защото после няма възвращаемост ще си вързваме памперси ли природата ни е дарила откъде да изпитваме удоволствие защо трябва да преиначаваме нещата////////////////////
0
0
Doc
Doc
19.07.2013 15:26
Браво на консервативните! Само да питам: след, като имате "най-прекрасното място на света", това изключва ли автоматично и оралния секс? Като ви чета постовете - за вас и той би трябвало да е мръсен, противоестествен и табу...
0
0
Иван
Иван
17.06.2013 18:51
Ако се намираш на 2см. от най-прекрасното място на света, защо ти е да ходиш на най-ужасното място на света?! :)
3
0