ezine.bg»Статии»Интимно»Да прогоним скуката от леглото

Да прогоним скуката от леглото

Да прогоним скуката от леглото

Когато двама души са заедно от прекалено дълго време и/или са си омръзнали по някаква причина, настъпва дълготраен период на скука, най-вече в леглото, който в някои случаи преминава в раздяла. При други пък се наслоява и партньорите просто свикват с тази атмосфера.

За да се избегне скуката в леглото и за да се разчупи връзката, то тя се нуждае от разнообразие. Така и двамата партньори ще се чувстват удовлетворени и най-вече - щастливи. Промяната на отдавна установената рутина в сексуалния живот обаче не е лесна задача.

Началото се поставя с малки промени. Оставете лампата светната например, ако до сега сте свикнали само с тъмнината. Наредете свещи около леглото, а него поръсете с ароматни листенца от роза.

Да прогоним скуката от леглото

Освен това обсъдете с партньора идеята да експериментирате. Нека това не бъде под формата на критика, а подметнато невинна идея. Ако тя се приеме добре – то тогава действайте.

На първо място е да забравите всичко, което сте правили до сега. Не трябва да правите сравнения с предишни сексуални изживявания, а да живеете тук и сега.

Сексуалната активност е двустранен процес. Колкото давате, толкова и ще получите. Така че – бъдете щедри с партньора, за да ви отвърне той със същото.

Темите табу пречат на всяка сексуална връзка. Опитайте се да преодолеете всички страхове и забрани, които са ви внушавани през годините.

Да прогоним скуката от леглото

Споделяйте с партньора най-съкровените си фантазии, желания и мечти. Не се притеснявайте и от неговите, и не отхвърляйте веднага всяка идея.

На някои хора им е трудно да изразят желанията си с думи. За да покажете на партньора точно какво искате, то направете същото за него.

Най-важното, за да не се появи скука в леглото, е да останете необходими и най-вече интересни един на друг в течение на годините.

Научавайки се да цените всичко, което получавате, ще оцените и по-спокойните фази и ще осъзнаете, че това не е скука, а просто един спокоен и уравновесен живот.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати