ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Защо обвързаните напълняват

Защо обвързаните напълняват

Напълняване при довойки
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
Виж ››

Ново изследване, свързано с връзките между двата пола, показва следните резултати – повече от 60 на сто от хората, които са обвързани сериозно напълняват, след като започне връзката им.

72 % са забелязали, че половинката им е качила някое и друго килце, а 62 на сто от жените и от мъжете си признават, че са понапълнели, откакто са сериозно обвързани.

По-интересното е, че според проучването, когато дамите са сериозно обвързани, те започват да се хранят точно толкова, колкото похапва и партньорът им, което означава почти два пъти повече от обичайната им за деня порция храна.

Сериозна връзка

Повече от 56 % чистосърдечно си признават, че са повишили приема на храна, откакто са обвързани, при това доста. Около 66 на сто от запитаните мъже и жени смятат, че причината се крие в това, че след като се обвържат и започнат да похапват по-големи количества храна, хората забравят да правят редовно упражнения.

30 % от запитаните отговарят, че единствената им активност е гледането на телевизия. За 20 на сто от анкетираните двойки активността се изразява в разходката до ресторанта, където отиват да похапнат и след това в пътя до дома.

Резултатите от проучването доказват, че и мъжете и жените доста сериозно са се занемарили, откакто имат сериозна връзка.

Дори 26 на сто от дамите признават, че откакто имат мъж до себе си, се бръснат много по-рядко от преди, както и че намалят посещенията си при фризьора.

Хранене

Това изследване оборва резултатите от предишно проучване, което беше направено във Великобритания. Резултатите от него гласят, че само дамите са тези, които драстично напълняват, след като започнат връзка. А мъжете – те не просто не качват килограми, а дори отслабвали.

Учените обясниха резултатите от това изследване с факта, че когато двойката заживее заедно, мъжът започва да се храни с т.нар. женски храни.

Набляга се повече на салати, кисели млека, а жените започвали да купуват повечко месо и продукти, които предпочитат половинките им. Това обаче не се отразявало добре на фигурите им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest