Фън Шуй: Африканските маски носят нещастие

Фън Шуй: Африканските маски носят нещастие

Много от вас вероятно си падат по африканския стил на обзавеждане. Афроинтериорът е много подходящ най-вече за студените месеци заради топлината, която се излъчва от ярките и горещи цветове.

Неразделна част от африканския интериор са ловните трофеи, рогата, черупки от костенурки, слонови зъби, змийската кожа, пауновите пера, зеброви, леопардови или тигрови кожи, африканските маски...

Именно последните два аксесоара обаче могат да докарат отрицателна енергия в дома ви. Китайското изкуство фън шуй вярва, че всеки предмет в жилището, независимо дали е мебел, украшение, аксесоар, притежава своя енергия.

Счита се обаче, че животинските кожи от убити или умрели животни носят само зло в дома. Препарираните животни или насекоми имат същото действие.

По-опасни са обаче африканските маски. Те най-често са свързани с тайнствените ритуали на африканската култура. И в тях е вплетена информация за връзка с африкански духове и задгробни сили.

Фън Шуй: Африканските маски носят нещастие

Ето защо е много опасно да държим маски в дома, особено автентични и донесени от Африка. Освен, ако изрично не знаем, че в тях е вплетена положителна енергия. Тъй като в интерес на истината не всички маски носят на собственика си отрицателна енергия. Има различни видове маски - на добри духове, на духове-пророци, на зли духове.

В лошите маски много често може да е закодирана информация за раздяла или конфликти. А дори и за смърт.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Банко Пиронков
Банко Пиронков
29.05.2014 19:30
На практика е лесно да се провери какво е излъчването на маската, след което вече се решава какво да се прави с нея.
2
0
Банко Пиронков
Банко Пиронков
08.03.2015 12:58
радиестезично
1
0
ана
ана
28.01.2015 19:53
и как се проверява?
2
0