Кухня по Фън Шуй: Мисията възможна!

1 от 4 Снимки

1. Дизайн


Кухнята действа най-силно на енергията Ци. Това е онази система на естетиката, която използва законите на Земята и Небето, за да подобри личния живот в положителна насока. Ето защо кухнята трябва да бъде обагрена с най-ярките цветове, които вдъхновяват, носят радост и зареждат с енергия. Ярко осветление, украси с природни елементи и повече цветни растение – това са част от добрите решения.

За да е прекрасен и успешен животът ви, е редно всичко в дома ви да е според Фън Шуй. Древното китайско изкуство за хармонизиране на енергията действа безотказно.

Според правилата на Фън Шуй кухнята е най-важната стая в дома. Като олицетворение на човешкото сърце, тя трябва да е добре осветена.

Атмосферата в нея трябва да е приятна и уютна. Всеки гост, който влезе в кухнята, трябва да се чувства добре. Домакинът не трябва да има никакви притеснения да допусне в нея своите най-близки хора, приятели и роднини. Така той ги допуска директно в сърцето си.

Фън Шуй правилата за подредба и дизайн на кухнята не са сложни. Те обаче са задължителни, ако искате да живеете в мир и хармония със себе си.

Вижте в нашата галерия как да постигнете една перфектно подредена според китайското древно учение кухня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати