ezine.bg»Статии»Любопитно»Работещо Момиче»Няколко лесни начина за печелене на пари

Няколко лесни начина за печелене на пари

Лесно печелене на пари

В тези смутни, динамични времена много хора остават без работа или просто имат нужда от допълнителни доходи. Затова в следващите редове ще разгледаме някои доказаните и надеждни начини за лесно печелене на пари.

1. Продавайте ненужни неща по интернет.

Определено ще намерите ненужни неща у дома - книги, играчки, стари телефони и т.н. Поставете реклама за продажбата им в популярни сайтове или страници в социалните мрежи. Направете добри снимки на предмети и задайте средна цена. Така ще намерите купувачи, ще освободите място и ще спечелите пари бързо.

2. Използвайте свободното си време и личните си качества и умения.

Работа от вкъщи

Сега много хора препечелват лесно допълнителни доходи в интернет, като използват своите умения. Най-лесно е да започнете да печелите пари, ако вече имате определени компютърни умения, творческа заложби или опит с програми.

Например в днешно време се търсят хора за писане на текстове, монтиране на видеа, поддръжка на уебсайтове, писане на рекламни текстове във Фейсбук.

Но дори и да нямате такива умения, можете да научите всичко това за два до три месеца с помощта на безплатни видеоклипове в YouTube или статии.

3. Станете бавачка или се грижите за възрастни хора.

Работа като бавачка

Не е необходимо да сменяте професията, но ако има време и любов към децата, тогава можете да предложите почасовите си услуги за грижа за детето. Поразпитайте познати, дали не търсят човек, който да пазарува и се грижи почасово за техен близък.

4. Работа в социалните медии.

Социалните мрежи са не само завладяващи, но и печеливши. Хората, които имат Фейсбук страници, винаги ще се нуждаят от някого, който да популяризира бизнеса им, да пише коментари и да споделя постове.

5. Дистанционна консултация.

Консултация по телефона

Ако сте учител, психолог, специалист по здравословно хранене или представител на друга професия, в която основната част е консултацията, тогава можете да предоставите услугите си чрез Skype, Facebook, Viber и в замяна да поискате заплащане.

6. Станете партньор на онлайн магазин.

Ако сте собственик на популярен уебсайт или блог, който се чете от няколко хиляди души, тогава можете да печелите пари лесно и бързо, промотирайки продукти. Например, направете преглед на най-продаваните продукти с персонализирани хипервръзки. Ако купувачите следват вашата връзка и поръчат нещо, тогава ще получите комисионна, чийто размер може да бъде от 0, 5% до 20%. Колкото повече са продажбите, толкова по-висока е комисионната за всяка покупка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати