ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Характер на родените във вторник

Характер на родените във вторник

Характер на родените във вторник

За астролозите, които изучават влиянието на звездите, е от значение всичко: времето и мястото на раждане, година и число, в какво положение са се намирали звездите в този момент.

И далеч не на последно място в списъка с тези фактори стои деня от седмицата, когато човек се е появил на бял свят. Всичко това ще помогне да се разбере, какъв е характерът на даден човек и съдбата му.

Характер на родените във вторник

Именно Марс е покровител на хората, които са родени във вторник. Тази планета обича движението и скоростта, затова и не е никак странно че и хората, които са се родили в този ден, също се движат с бързо темпо.

Те се стараят, колко се може по-бързо да постигнат целите си и дори не ги спират никакви прегради, ако виждат конкретна цел пред себе си. Разбира се, че далеч невинаги тази забързана скорост им помага в живота, затова и нерядко им се налага да си плащат за тази прекалена импулсивност.

Съвсем естествено е това, че хората, които не виждат препятствия пред постигането на мечтите си, притежават целеустременост и постоянство, а заедно с това смелост, силна воля и стремеж към сигурната победа. Те са привлечени от стихията на огъня и метала.

Живеейки в този забързан ритъм, е много важно да намерят златната граница, почивайки си понякога. Ако успеят да направят това, то ще могат доста по-лесно да намират решенията от създалата се ситуация и проблемите в живота.

Някак от само себе си им се получава да се изкачват по кариерната стълбица. Техен дар и подарък на съдбата е това, че много лесно могат да намерят сродната си душа и човекът, с който искат да създадат крепко семейство.

Родени във вторник

Родените във вторник са победители, които обичат високите скорости на живота, вървейки смело и целеустремено към целта си, невиждайки преградите по пъти си.

Силният характер на родените във вторник е причина за успеха им. Ако обаче не искат да правят нещо, то това не е заради мързел, а защото това не е тяхната цел и мечта.

Имайки предвид това, че тяхната стихия е огънят, съвсем естествено е това, че всичко с пламъци ги привлича. Идеалната професия за тях е пожарникар, защото там ще се чувстват като в свои води. Бизнесът също ги влече, тъй като така адреналинът ще е винаги на макс, а и ще покоряват все нови и нови върхове всеки ден.

Важно е и вие да вземате участие в живота си, а не да разчитате сляпо на звездите и на тяхната благосклонност към вас. Те ви помагат, а не решават всичко вместо вас.

А в кой ден от седмицата сте родени вие?

Прочетете и за родените във вторник деца и характер според кръвната група.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest