ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Характер на родените в понеделник

Характер на родените в понеделник

Характер на родените в понеделник

На съдбата на всеки човек оказват влияние множество фактори, включително и денят от седмицата, когато са родени. Това може да ви помогне до голяма степен да разбирате хората около себе си или дори да разчетете вашата съдба.

Не забравяйте никога, че това все пак не е точна рецепта и до голяма степен вашият живот се определя от личните ви старания, а звездите и планетите могат само да ви помогнат в това ново начало.

Характер на родените в понеделник

Покровител за хората, родени в понеделник, пътеводна светлина е Луната, поради което се отличават със спокойния си нрав и прекалената тревожност на моменти. Винаги отдават предпочитание на чувствата и слушат сърцето си. Именно затова не са склонни да анализират и понякога им е сложно да си дадат реална оценка на ситуацията.

По своята си природа отдават предпочитание на духовния свят и за тях той е винаги над всичко. За тях е много важен контактът със семейството им, а също така винаги са готови да им помогнат. Силно са привързани към майка си и отношенията им са прекрасни още от ранните им години. Връзката им е толкова силна, че дори големи, те често посещават родителите си и се стараят всячески да ги зарадват.

Много силно страдат, ако не успяват да намерят сродната си душа и втора половинка. Мечтаят за свой дом и кътче, където ще градят своя семеен живот заедно с любимия им човек и децата си. Много често родените в понеделник харчат прекалено много време и сили за интериор на дома им, опитвайки се постоянно да го подобрят.

Родени в понеделник

От тях ще станат прекрасни интериорни или графични дизайнери. Имат усет към красивото и минималистичното, знаейки как точно да разкрият красотата, което ще им помага много в усвояването на тези две професии. Често са добри художници и могат да се реализират също така в ландшафтния дизайн или пък да станат флористи. Всички тези специалности са им по душа и там те ще могат да разкрият пълния си потенциал.

По отношение на образованието си те са много целеустремени и ученолюбиви, въпреки че изпитват трудности с усвояването на новата информация. Доста сложно запомнят големи количества текст и това понякога им пречи доста в обучението.

Прекалената емоционалност винаги им е създавала сложности в живота. Заедно с това често обръщат и отделят много време на личния си самоанализ. Ако успеят малко да пренасочат приоритетите си и да разберат, че трябва да вървят крачка по крачка към мечтите си, то те могат да са много щастливи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати