ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»9 причини да се чувствате късметлии, защото сте необвързани

9 причини да се чувствате късметлии, защото сте необвързани

предимство на необвързаните

Някои хора, които все не намират своя партньор, се чувстват много нещастни от този факт. Но замислете се – има толкова много предимства на това да си необвързан, които веднага ще ви накарат да се чувствате щастливи. Ако се чудите какви са те, ето ви цели девет причини да се чувствате късметлии от липсата на интимен партньор.

1. Имате пълната свобода да правите каквото и когато си поискате. И с когото си поискате. Никой няма да ви държи сметка за това къде, как и с кого излизате. Нито с кого говорите и с кого флиртувате. С една дума – пълна свобода.

2. Разполагате напълно с пространството у дома си, без да се съобразявате с никого. Това означава, че няма да има мръсни чорапи на пода в спалнята (това дразни най-много жените), нито топка косми в сифона в банята (това дразни мъжете).

3. Грижите се за изхранването само на себе си. Това е хубаво не само от икономическа гледна точка, но и заради това, че не се съобразявате с чужди вкусове. Може да си направите нещо набързо, да поръчате храна или пък да пропуснете вечеря – абсолютно ваша си работа.

4. Банята и тоалетната са единствено и само ваши. Това най-свещено място е свързано с най-важните потребности на човека. Неприятно е, когато трябва да се съобразяваш с другиго или да имаш притеснения от общото ползване на баня и тоалетна. Необвързаните просто нямат тези проблеми.

необвързана жена предимства

5. Няма кой да ви прави забележки за това как се храните, как изглеждате, какво говорите... О, не се заблуждавайте, че само родителите правят забележки. Партньорите много често се критикуват взаимно. И някои са ужасно досадни.

6. Разполагате с парите си само за себе си. Това означава, че може да си купувате каквото си искате, без да се страхувате че той/тя ще ви правят фасони. Ако сте мъж – може още утре да си купите най-яката въдица без притеснения. Ако сте жена – да отидете на фризьор, на шопинг и на маникюр с абсолютно чиста съвест.

7. Не изпитвате ревност и не страдате от съмнения, че той или тя имат друга връзка и ви мамят. Живеете в пълно спокойствие, че никой не ви лъже и не кръшка зад гърба ви.

8. Ако искате утре да тръгнете нанякъде, просто го правите, без да се съобразявате с никого. Без да давате обяснения, без да се криете, без да казвате кога ще се върнете. А може и да не се върнете, а да заживеете на друго място. Или на трето. Ваша си работа – никой не ви държи сметка.

9. Може да приемате гости по всяко време. Приятели, приятелки, роднини, родители – стига вие да ги смятате за добре дошли, разбира се. И няма да ви се налага да отпращате по-бързо майка си, защото той или тя не се разбира с нея. Вие сте господар на дома си и вие определяте правилата. Какво по-хубаво от това...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest